Pārlekt uz galveno saturu

TF ziemas izlaidums 2016

Attēla autors: Artis Lapa

29. janvārī LLU norisinājās otrais 2016. gada izlaidums, kurā diplomus saņēma Tehniskās fakultātes (TF) akadēmiskās izglītības maģistra studiju programmas “Pedagoģija” un pirmā līmeņa augstākās profesionālās izglītības programmas “Profesionālās izglītības skolotājs” absolventi.

Izlaidumā diplomus saņēma 9 absolventi: Zanda Kursīte, Agris Andersons, Andris Babris, Agnese Biteriņa, Agnese Džore-Čodore, Santa Hartmane, Baiba Jasūne, Maksims Semjonovs un Kaspars Švilpe. Diplomus absolventiem izsniedza ilggadējs TF dekāns, pašreizējais LLU studiju prorektors Kaspars Vārtukapteinis.

Prorektors absolventiem norādīja, ka izglītība ar šī diploma saņemšanu nebeidzas un aicināja neapstāties pie sasniegtā, jo vienmēr ir iespēja pilnveidoties.

Akadēmiskajā maģistra studiju programmā “Pedagoģija” šogad tika aizstāvēts 1 darbs:

  • Zanda Kursīte – “Muzejpedagoģijas principi Jelgavas Amatu mājas darbībā un autorprogrammas izveidē” (vadītāja Aija Pridāne).

Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā “Profesionālās izglītības skolotājs” kvalifikāciju ieguvuši 8 jaunie skolotāji. Valsts noslēguma pārbaudījuma komisija kā labākos atzīmēja divus darbus:

  • Maksims Semjonovs – “Bezdarbnieka mācību rezultātu raksturojums automehāniķu specialitātē” (vadītāja Regīna Baltušīte);
  • Baiba Jasūne – “Dzīves prasmju veicināšana ilgstošas sociālās aprūpes rehabilitācijas institūcijas jauniešiem” (vadītāja Regīna Baltušīte).

“Pavadītais studiju laiks mūsu fakultātē un universitātē atkarībā no studiju programmas jums ir bijis dažāda ilguma, bet, neatkarīgi no tā, mēs ceram, ka katrs no Jums ir ieguvis pie mums noteiktas zināšanas, prasmes un atziņas, kuras palīdzēs ne tikai izdzīvot, bet arī veicinās Jūsu turpmāko karjeras izaugsmi’’ absolventiem vēlēja pašreizējais TF dekāns Ilmārs Dukulis.

Dekāns apliecināja, ka ar izsniegtajiem dokumentiem absolventi ir tiesīgi pilntiesīgi pretendēt uz tālāko izglītošanos vai darbu jebkurā pasaules valstī, tomēr atzina, ka visvairāk jauniegūtās zināšanas un enerģija pašlaik ir vajadzīgas tieši šeit, tāpēc aicināja savu karjeru veidot Latvijā.

Jāpiebilst, ka šajā dienā LLU Aulā norisinājās arī ESAF ziemas izlaidums maģistra studiju programmām un pirmā līmeņa studiju programmai.

Pievienots 19/02/2016