Pārlekt uz galveno saturu

Sporta centrs aicina studentus pieteikties 5 bumbu turnīram

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 4. martam visiem LLU studējošajiem sporta entuziastiem ir iespēja pieteikties "5 bumbu turnīram" piecos dažādos sporta veidos – basketbolā, volejbolā, florbolā, telpu futbolā un galda tenisā.

"5 bumbu turnīrs" ir sacensības piecos sporta veidos, kuros izmanto bumbas – basketbolā, volejbolā, florbolā, minifutbolā un galda tenisā. Tās ir interesantas ar to, ka komandu sastāvus veido puišu un meiteņu domubiedru grupa neatkarīgi no fakultātes un kursa.

Komandas sastāvā drīkst būt LLU studenti no dažādām fakultātēm. Kopējais dalībnieku skaits komandā – desmit, vismaz 5 vīrieši un 3 sievietes. Kā minēts turnīra nolikumā, komandas sastāvu turnīra gaitā mainīt nedrīkst.

Komandas izvēlas spēcīgākos dalībniekus katrā sporta veidā un piesaka:

  • Volejbolā: 5 vīrieši + 3 sievietes (laukumā: 4+2).
  • Basketbolā (spēle uz vienu grozu): 3 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 2+1).
  • Florbolā: 4 vīrieši + 3 sievietes (laukumā 3+2).
  • Futbolā: 5 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 4+1).
  • Galda tenisā: 2 vīrieši + 2 sievietes (vienspēles, dubultspēles).

Līdz 2016. gada 4. martam komandas pieteikums jānosūta uz e-pasta adresi: mlindenbaums@inbox.lv.  Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, komandas dalībnieku vārdi, uzvārdi un fakultāte, kurā katrs students mācās, kā arī e-pasta adrese, uz kuru komanda vēlas saņemt visus jaunumus par turnīra norises gaitu, spēļu kalendāru, iespējamajām izmaiņām u.tml.

Uzmanību! Šogad pieteikumu skaits tiks ierobežots: tiklīdz būs pieteikušās 12 komandas, pieteikumu saņemšana tiks apturēta. Tas tāpēc, lai katru sporta veidu turnīra ietvaros būtu iespējams izspēlēt vienā sacensību vakarā.

Ar sacensību kalendāru sporta veidos iespējams iepazīties portālā: LLU 25. Universiādes pavasara semestra kalendārs. Precīzs sacensību kalendārs ar spēļu sākuma laikiem tiks publicēts, tiklīdz pilnībā būs nokomplektēti komandu pieteikumi.

Apbalvoti tiks pirmo trīs vietu ieguvēji "5 bumbu turnīra" kopvērtējumā. Godalgoto vietu ieguvēji tiks sveikti sportistu ballē 20. aprīlī.

Pievienots 23/02/2016