Pārlekt uz galveno saturu

LLU portāls sāk jaunu dzīvesciklu

No 2016. gada 1. jūnija jauns dzīvescikls sācies LLU galvenajam tēla elementam – portālam. Tas ieguvis citu vizuālo veidolu un tehnisko nodrošinājumu, un ir pirmais LLU jaunās vizuālās identitātes vēstnesis.

Jaunais portāls raksturo pārmaiņas, kuras tiecamies īstenot komunikācijā ar dažādām mērķgrupām un universitātes sadarbības partneriem. To virzošās vērtības ir vienkāršība, profesionalitāte, gramatika un detaļas, kuras iedzīvinām mērķtiecīgi, atbildīgi un godprātīgi. Šīs vērtības akcentē arī portāla dizainā izmantotā krāsu gamma – balts, zaļš un dzeltens.

Tā kā pāreja uz jaunu portālu ir izaicinājumiem pilns ceļš, vēl joprojām cenšamies to pilnveidot un novērst kļūmes, lai tas funkcionētu kvalitatīvi un ikviens lasītājs tajā varētu iegūt sev nepieciešamo informāciju. Ja atklājat kādu nepilnību jaunā portāla iepazīšanas procesā, aicinām būt tolerantiem, lēnprātīgiem, saprotošiem un atbalstīt portāla veidotāju komandu, sniedzot komentārus par nepieciešamajiem uzlabojumiem un sūtot tos uz e-pastu: portals@llu.lv.

Pārmaiņas ir normāls lietu stāvoklis. Tās nekad nav vieglas, taču bez to īstenošanas nav iespējams spert soli uz priekšu.

Pievienots 31/05/2016