Pārlekt uz galveno saturu

Seminārs projekta “INOVATĪVI RISINĀJUMI KAILGRAUDU AUZU UN MIEŽU UN TRITIKĀLES IZMANTOŠANAI CILVĒKU VESELĪBAS NODROŠINĀŠANAI” (NFI/R/2014/11) progress un nepieciešamie pētījumi

Attēla autors: No LLU arhīva

19.septembrī projekta dalībnieki tikās seminārā Rīgas Stradiņa Universitātē, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar pētījumu progresu un vēl nepieciešamajiem uzdevumiem, kurus nepieciešams izpildīt līdz projekta noslēgumam – 31. decembrī.

 

Seminārā piedalījās zinātnieki no visām partnerinstitūcijām – Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Rīgas Stradiņu universitātes, 

Agroresursu un ekonomikas institūta Priekuļu  pētniecības centra.  

Zinātnieki no Norvēģijas NIBIO institūta sēdē nepiedalījās klātienē, bet gan Skype konferencē.

Projekta vadītāja E. Straumīte uzrunā informēja par uzdevumiem un progresu. Projekta dalībnieki ir piedalījušies 17 konferencēs dažādās valstīs (Igaunija, Spānija, Austija, Horvārtijas, Itālija, Turcija, Nīderlande etc.), un sagatavojuši zinātniskos rakstus, kuri publicēti gan konferenču rakstu krājumos, gan zinātniskos žūrnālos. Projekta ietvaros arī rīkoti semināri lauksaimniekiem (Rāmava, Lauku dienas), pārtikas ražotājiem (Riga Food2016 ietvaros), gan ārstiem, gan medmāsām.

Seminārā katra pētījuma virziena vadītājisniedza detalizētu informāciju par progresu atbilstoši darba uzdevumiem.

Semināra galvenais mērķis tika sasniegts - veikta detalizēta projekta progresa analīze un nepieciešamo pētījumu un uzdevumu plāna sastādīšana.

Pielikums Izmērs
Projekta semināra programma 338.26 KB
Pievienots 19/09/2016