Pārlekt uz galveno saturu

Šalkonieši aicina piedalīties sacensībās

Attēla autors: No LLU arhīva

12. oktobrī plkst. 17.00  Jelgavas novada, Valgundes pagastā, LVMI „SILAVA” un LLU valsts zinātniskās izpētes meža apsaimniekošanas aģentūras „Meža pētīšanas stacijas” teritorijā notiks “Cross Country” Meža fakultātes (MF) studentu biedrības “Šalkones” rīkotas sacensības.

Sacensību mērķis un uzdevumi ir nodrošināt atpūtas un aktīva brīvā laika pavadīšanas iespējas jauniešiem, noskaidrot stiprākās un izturīgākās komandas orientēšanās sportā meža apstākļos, iepazīstināt jauniešus ar mežu ekosistēmu Latvijā, kā arī popularizēt LLU Meža fakultāti un studentu biedrību „Šalkone” kā sporta un aktīvas atpūtas cienītājus. Komandu galvenais uzdevums ir apmeklēt visus norādītos kontrolpunktus.

Katrā komandā drīkst piedalīties četri pilngadīgi jaunieši, no kuriem vismaz vienai ir jābūt meitenei.  Komandu dalības iepriekš pieteikšanās veicama līdz 11. oktobrim, zvanot pa tālruni: +371 26088248 vai arī rakstot uz e-pastu: s.b.salkone@gmail.com. Pieteikumā jānorāda komandas kapteiņa vārds, uzvārds, tālrunis, kā arī komandas nosaukums un pārstāvētās fakultātes vai organizācijas. Reģistrācija notiek sacensību norises vietā no plkst.16.30 līdz 16.45. Dalības maksa katrai komandai 4 eiro (apmaksa veicama sacensību reģistrācijas brīdī). Līdz sacensību vietai kursēs autobuss, uz kuru jāpiesakās zvanot (+371 26088248) vai rakstot (s.b.salkone@gmail.com). Vietu skaits autobusā ierobežots  un izbraukšana no stāvlaukuma pretim LLU 1.dienesta viesnīcai plkst.16.00.

Ikvienam komandas dalībniekam ir jānodrošina laikapstākļiem un sporta aktivitātēm atbilstošs apģērbs, katrs dalībnieks reģistrācijas brīdī ar parakstu apliecina, ka uzņemas pilnu atbildību par savas veselības atbilstību distances veikšanai, piesakoties sacensībām, visi dalībnieki apliecina, ka neiebilst sacensību laikā uzņemto fotogrāfiju izmantošanai sacensību mārketinga vai reklāmas aktivitātēm, sacensību organizatori nav atbildīgi par dalībnieku iespējamām traumām sacensību laikā, tiesnešu kolēģijai kopā ar organizatoriem ir tiesības izlemt jautājumus, kuri nav minēti sacensību nolikumā, organizatori nav atbildīgi par dalībnieku nolikuma nezināšanu un neievērošanu, patvaļīgi saīsinot distanci, komanda tiek diskvalificēta, kā arī sacensību dalībnieki distances veikšanas laikā ar savu darbību nedrīkst ietekmēt citus sacensību dalībniekus un to rezultātus.

Detalizēta informācija par sacensību norisi un  nolikums pieejams pielikumā.

Pielikums Izmērs
Sacensību nolikums 176 KB
Pievienots 29/09/2016