Pārlekt uz galveno saturu

Ar VBF komandas uzvaru noslēgušās LLU darbinieku sporta dienas

Jau tradicionāli LLU Sporta centrs studentu ziemas brīvlaikā organizē Sporta dienu darbiniekiem. Šogad uz dažādām sportiskām aktivitātēm darbiniekus aicināja divas dienas – 24. un 25. janvārī.

Darbiniekiem bija iespēja piedalīties zoles, šaha, šautriņu mešanas, basketbola metienu, galda tenisa, šaušanas, volejbola un basketbola turnīros. Sporta dienas aktivitātēs iesaistījās Lauksaimniecības, Ekonomikas un sabiedrības attīstības, Tehniskās, Meža, Informācijas tehnoloģiju, Vides un būvzinātņu fakultāšu komandas, kā arī apvienotā administratīvās pārvaldes un Valodu centra komanda.

Kā ziņo Sporta dienu organizatoru pārstāvis Māris Lindenbaums, sacensību norise bija ļoti intensīva. Pirmajā dienā zoles turnīrs ieilga līdz pat 6 stundām, savukārt otrajā dienā pēdējo disciplīnu rezultāti tika apkopoti vien pāris minūtes pirms deviņiem vakarā.

Kopvērtējumā augstāko punktu summu ieguva Vides un būvzinātņu fakultātes komanda, kas līdz ar to kļuva par Sporta dienu uzvarētājiem. Savukārt otrajā vietā ierindojās apvienotā administratīvās pārvaldes un Valodu centra komanda, bet trešajā vietā – Informācijas tehnoloģiju fakultāte. Detalizētus rezultātus iespējams aplūkot raksta pielikumā.

Pielikums Izmērs
Rezultāti 180.13 KB
Pievienots 25/01/2017