Pārlekt uz galveno saturu

Tiešsaistes seminārs par Baltic Bonus programmu 2017. gadā

Attēla autors: No LLU arhīva

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) 2017. gada 14. augustā ir uzsākusi iesniegumu pieņemšanu finansiālā atbalsta saņemšanai Baltic Bonus programmas ietvaros. Atbalsts tiek piešķirts par Latvijas zinātnieku un uzņēmēju sadarbību pētniecības un inovācijas projektos ar Baltijas valstu vai Baltijas jūras reģiona Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu zinātniekiem, vai uzņēmējiem.

6. septembrī VIAA aicina visus interesentus piedalīties tiešsaistes seminārā par aktualitātēm, īstenojot Baltic Bonus programmu 2017. gadā. Seminārā interesentus informēs par Baltic Bonus programmas mērķiem un nosacījumiem finansiālā atbalsta piešķiršanai starptautiskiem pētniecības projektiem, finansiālā atbalsta piešķiršanas kārtību, kā arī par projekta dokumentiem, kas iesniedzami VIAA finansiālā atbalsta saņemšanai.

Baltic Bonus programmā var pieteikties Latvijas zinātniskā institūcija, kas reģistrēta Zinātnisko institūciju reģistrā un uzņēmumu reģistrā reģistrēts mikrouzņēmums, mazais vai vidējais uzņēmums.

Projekta pieteikumam jāatbilst šādiem kritērijiem - projekts ir iesniegts kādā no programmas nolikumā minētās Eiropas Savienības un to izpildinstitūciju administrētas pētniecības un tehnoloģiju attīstības programmas vai ierosmes projektu konkursiem laikā no 2015. - 2017. gadam, projekts ir saņēmis novērtējumu, kas ir konkursā noteiktā kvalitātes sliekšņa vērtībā vai augstāks un projekta konsorcijā ir partneris no Baltijas valsts un/vai Baltijas jūras reģiona Eiropas Savienības dalībvalsts.

Visi Baltic Bonus programmas nosacījumi 2017. gadam noteikti Baltic Bonus programmas īstenošanas nolikumā 2017. gadam. Finansiālā atbalsta apmērs noteikts nolikuma 1. pielikumā.

Semināru varēs skatīt šeit.

Informācija par Baltic Bonus programmu atrodama šeit.

 

 

Pievienots 05/09/2017