Pārlekt uz galveno saturu

Studentu korporācija "Fraternitas Imantica" aicina apmeklēt viesu vakarus

Attēla autors: No LLU arhīva

Studentu korporācija "Fraternitas Imantica" ir pirmā Latvijas studentu korporācija, ko pēc Latvijas okupācijas nodibināja pie Baltijas Universitātes 1947. gada 18. februārī. "Fraternitas Imantica" ir vīriešu studentu korporācija, kas apvieno sevī latviešus, kuri vēlas sevi pilnveidot, attīstīt un izkopt gadiem nostiprinātās studentu tradīcijas un garu. Par korporācijas biedru var kļūt vīrieša kārtas, latviešu tautības students, kurš imatrikulējies kādā no Latvijas augstākām mācību iestādēm.

Jaunajā studiju gadā "Fraternitas Imantica" aicina ikvienu interesentu piedalīties viesu vakaros un kļūt par jauno biedru organizācijā. Šogad viesu vakari norisināsies 12., 18., 26. septembrī un 4. oktobrī plkst. 19.00 Kungu ielā 8. Katram viesu vakaram ir sava tematika, lai interesentiem būtu iespēja iepazīt studentu korporācijas darbību no dažādām pusēm.

Korporācijas mērķi ir pulcināt ap sevi latviešu tautības studentus, audzināt viņus īstā buršu garā vadoties no tām akadēmiskajām tradīcijām, kas laika gaitā izkoptas un nostiprinājušās latviešu korporācijās, sniegt saviem locekļiem iespējamo morālo un materiālo atbalstu, atbalstīt un aizsargāt tos dzīvē, izveidot un nostiprināt to starpā īstu draudzību, izkopt savu locekļu nacionālo un sabiedrisko stāju, stiprināt goda prāta izpratni, pienākuma apziņu un vienprātību, kā arī audzināt viņus par cienīgiem latvju tautas darbiniekiem, kā arī kārtot un vadīt akadēmiskās jaunatnes sabiedrisko dzīvi.

Detalizēta informācija par studentu korporāciju un viesu vakariem pieejama šeit.

Fraternitas Imantica

 

Pievienots 08/09/2017