Pārlekt uz galveno saturu

30. oktobrī LLU Sporta centrā atsākas badmintona nodarbības

Attēla autors: www.badminton.lv

No pirmdienas, 30. oktobra pēc 5 mēnešu remontdarbiem sporta nodarbībām būs pieejama LLU Sporta nama Lielā zāle (Raiņa iela 1, Jelgava), līdz ar to atsāksies arī badmintona nodarbības – pirmdienās un trešdienās no plkst. 16.30 līdz 18.00.

LLU Sporta zālē ir ieklāta jauna un sporta vajadzībām atbilstoša grīda, iezīmētas līnijas volejbola, basketbola un badmintona laukumiem. Turklāt ir uzlabojumi arī badmintonā, jo tagad LLU spora zālē būs 5 dubultspēļu laukumi, nevis 3 dubultspēļu un 2 vienspēļu kā līdz šim.

“LLU ir radīti badmintonam ļoti labvēlīgi apstākļi. Studentiem pieejams arī Latvijas badmintona federācijas piešķirtais Pasaules badmintona federācijas skolu programmas “Shuttle time” badmintona inventārs – 16 raketes, 24 volāni un 4 badmintona tīkli,” stāsta badmintona nodarbību organizators Kristians Rozenvalds.

Badmintona nodarbības LLU studentiem ir bezmaksas. Turklāt labākie LLU badmintona spēlētāji tiek iekļauti LLU izlasē, tādējādi saņemot iespējas apmeklēt arī trenažieru zāli un LLU peldbaseinu.

“LLU studenti ir īpaši motivēti steidzami atsākt badmintona treniņus, jo jau 15. novembrī ir ieplānota LLU Universiāde badmintonā. Iepriekšējā mācību gadā badmintons bija LLU Universiādes noslēdzošās sacensībās, kad tieši badmintona rezultāti iespaidoja kopvērtējumu, tai skaitā 1.vietu,” tā K. Rozenvalds.

Tradicionāli jau vairākus gadus LLU nama Sporta zālē notiek arī Latvijas Universiādes badmintona turnīri.

Pievienots 30/10/2017