Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti piedalīties programmā „The Feeling Korea 2018”

Attēla autors: No LLU arhīva

Čonbukas Nacionālā universitātes pārstāvji (Koreja) katru gadu organizē programmu "The Feeling Korea", kā mērķis iepazīstināt studentus ar Korejas bagātīgo kultūru, valodu un pieredzes stāstiem. Pieteikšanās pieredzes gūšanas programmā līdz 8. decembrim.

Ja arī tu esi mēģinājis Koreju iepazīt ar grāmatu palīdzību, tad tagad ir iespēja to visu redzēt, izjust un iepazīt esot tur. Programmas ietvaros studenti varēs piedalīties keramikas un korejiešu valodas nodarbībās, iemācīties teikvando pamatus un vēl dažādu lietu,  ko iespējams pieredzēt tikai Korejā.

Programmas ietvaros studentiem ir iespēja piedalīties programmā gan īstermiņā (divas nedēļas) no 2018. gada 22. janvāra līdz 2018. gada 2. februārim, gan ilgtermiņā (trīs nedēļās) no 2018. gada 22. janvāra līdz 2018. gada 9. februārim,

Čonbukas Nacionālā universitāte ir viena no labākajām universitātēm izglītībā, zinātnē un internacionalizācijā, tā atrodas pilsētā ar 1200 gadu senu vēsturi. Čonbukas Nacionālā universitāte ir specializējusies līdzīgu studiju virzienu īstenošanā kā Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU).

Lai pieteikties programmā studentam nepieciešams aizpildīts pieteikuma veidlapu, jāpievieno reģitrācijas apliecību angļu valodā, jāiesniedz pases kopija un maksājuma čeks. Visi dokumenti jāiesniedz elektroniski.

Jautājumu gadījumā sazināties ar programmas koordinatori pa e-pastu: feelingkorea@jbnu.ac.kr vai LLU Startptautiskā sadarbības centra ārējo sakaru koordinatoru Agri Dobrovoļski pa e-pastu: agris.dobrovolskis@llu.lv.

Pieteikšanās anketa.

Programmas ceļvedis.

 

Pievienots 03/11/2017