Pārlekt uz galveno saturu

Aicina apmeklēt starptautiskus kursus viesmīlības jomas pedagogiem

Līdz 11. decembrim viesmīlības nozares pedagogi un mācībspēki aicināti pieteikties starptautiskos kursos “Teaching a sustainable mindset – for future-thinking professionals in guest-oriented businesses”, kuri norisināsies 2018. gadā vairākos posmos Austrijā un Somijā un iekļaus arī attālinātu e – studiju formu.

Kursu mērķis ir attīstīt viesmīlības izglītībā ilgtspējīgas attīstības pedagoģiskos principus, lai studenti savā profesionālajā darbībā rīkotos atbilstoši ilgtspējīgas attīstības mērķiem.

Kursi ir viena no aktivitātēm, kura tiek īstenota projekta ProfESus ietvaros, kas ir Eiropas stratēģiskās partnerības līdzfinansēts ERASMUS+ programmas projekts, tādēļ kursi dalībniekiem ir bezmaksas. ERASMUS+ ProfESus projektu īsteno 6 valstis - Austrija, Vācija, Dānija, Latvija, Somija un Itālija -, lai izstrādātu studiju programmu un inovatīvu jauktās apmācības (blended learning) kursu izglītotājiem, kuri strādā ar topošajiem profesionāļiem viesmīlības jomā. Viens no projekta partneriem ir LLU.

Detalizēta informācija par pieteikšanos kursos atrodama raksta pielikumā.

logo

Pielikums Izmērs
Kursa plāns 134.68 KB
Pievienots 01/12/2017