Pārlekt uz galveno saturu

BK Jelgava/LLU 2017. gadu noslēdz ar 10 izcīnītām uzvarām

Attēla autors: No LLU arhīva

Piektdien, 15. decembrī, BK Jelgava/LLU aizvadīja pēdējo mājas spēli 2017. gadā, kā laikā Jelgavas sporta halles laukumā tikās ar VEF skolu. Pēc pirmā spēļu apļa mūsējie savā grupā ieņēma pārliecinošu 1. vietu ar 9 uzvarētām spēlēm un arī šoreiz BK Jelgava/LLU pierādīja savu pārākumu, pieveicot Raimonda Feldmaņa trenētos audzēkņus ar rezultātu 77:60.

Lai arī spēles sākumā abas komandas laukumā rādīja līdzvērtīgu sniegumu, tomēr pirmajā ceturtdaļā mazliet labāk veicās rīdziniekiem – pēc 10 nospēlētām minūtēm VEF skolai +3 (15:18). Otrajā ceturtdaļā BK Jelgava/LLU spēja uzlabot savu spēli un pārņemt kontroli laukumā un, dodoties puslaika pārtraukumā, mājinieki bija iekrājuši 7 punktu pārsvaru (39:32). Trešajā ceturtdaļā rīdzinieki uz laukuma atgriezās ar jaunu elpu un gatavi turpināt cīņu par uzvaru, samazinot BK Jelgava/LLU pārsvaru līdz +4 (60:56). Spēles pēdējā nogrieznī mājiniekiem izdevās salauzt VEF skolas audzēkņu pretestību – pēdējās ceturtdaļas laikā rīdzinieki spēja gūt tikai 4 punktus, kā rezultātā BK Jelgava/LLU svinēja uzvaru ar rezultātu 77:60.

Snaipera cienīgu sniegumu šajā spēlē rādīja Jānis Bērziņš – iemetot 6 no 6 tālmetieniem viņš komandas kopējai bilancei pievienojis 18 punktus. 18 punkti arī Salvim Mētram, ko papildina 6 atlecošās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles. Andris Justovičs šajā spēlē iekrājis 16 punktus, 10 atlecošās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles, savukārt Uldim Feldmanim 12 punkti un 7 atlecošās bumbas. Pārējie punktu guvēji spēlē pret VEF skola: Kaspars Neimanis (4), Jēkabs Rozītis (4), Edijs Frīdmanis (2), Emīls Kravinskis (2), Toms Bitītis (1).

Nākamo spēli mūsējie aizvadīs īsi pirms Ziemassvētkiem, 22. decembrī, Valmierā, plkst. 20.00 tiekoties ar “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” komandu. Spēle solās būt spraiga un interesanta, BK Jelgava/LLU uz laukuma tiekoties ar komandu, kurai mūsējie iepriekšējā sezonā “nocēla” LBL2 čempiona titulu.

Pievienots 21/12/2017