Pārlekt uz galveno saturu

LLU darbinieki aicināti piedalīties sportiskās aktivitātēs

Attēla autors: No LLU arhīva

23. un 24. janvārī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Sporta centrā norisināsies ikgadējās darbinieku Sporta dienas. Ikviens tiek aicināts “izlocīt" rokas, kājas un prātus, tādējādi iesaistoties dažādās fiziskajās aktivitātēs un arī piedaloties sacensībās.

LLU darbinieku Sporta dienu noteikumi.

Pasākuma mērķis ir popularizēt fizisko kultūru un sportiskās aktivitātes darbinieku vidū, kā arī aicināt LLU administrāciju un mācībspēkus apmeklēt LLU Sporta centru ikdienā. Pateicoties LLU Sporta centra rīkotajām Sporta dienām, darbiniekiem ir iespēja iepazīties ar LLU Sporta centra piedāvātajiem pakalpojumiem un sniegtajām iespējām.

Sporta dienās LLU darbinieki varēs pierādīt savus spēkus, zināšanas un prasmes volejbolā, basketbolā, galda tenisā, šaha spēlē, šaušanā (zāles balkonā), šautriņu mešanā, florbola slalomā, futbola piespēlēs, basketbola metienos, hanteļu noturēšanā, kāršu spēlē “zole” un sporta erudīcijas spēlē.

LLU darbinieki komandu sporta spēlēm (volejbolam un basketbolam) aicināti pieteikt dalību līdz 22. janvāra plkst. 15.00, rakstot pa e-pastu: mlindenbaums@inbox.lv. Pieteikumā jānorāda komandas (fakultātes) nosaukums, kā arī dalībnieku vārdisko sastāvu. Pārējām aktivitātēm pieteikšanās notiek sacensību norises vietā pie katras disciplīnas tiesneša. Detalizēta informācija pieejama šeit.

Pievienots 22/01/2018