Pārlekt uz galveno saturu

LLU darbinieku sporta dienās atkārtoti uzvar VBF

23. un 24. janvārī savu sportisko garu praksē pārbaudīja LLU mācībspēki un darbinieki, piedaloties dažādās komandu sporta spēlēs un individuālajos pārbaudījumos. Iespēja sacensties bija visiem – gan prāta spēka pārvaldītājiem, gan veiklākajiem un prasmīgākajiem sporta laukumā. Līdz ar to  ikviens varēja “iemēģināt” LLU Sporta centra Lielās zāles grīdu, kas izbūvēta pagājušā gada vasarā atbilstoši ASV Nacionālās Basketbola līgas tehnoloģijai.

Darbiniekiem bija iespēja piedalīties erudīcijas, zoles, šaha, šautriņu mešanas, florbola slaloma, basketbola metienu, hanteļu turēšanas, futbola piespēļu, galda tenisa, šaušanas, volejbola un basketbola turnīros. Sporta dienu aktivitātēs iesaistījās Lauksaimniecības, Ekonomikas un sabiedrības attīstības, Tehniskās, Meža, Pārtikas tehnoloģijas, Informācijas tehnoloģiju, Vides un būvzinātņu fakultāšu komandas, kā arī apvienotā administratīvās pārvaldes un Valodu centra komanda.

Kā ziņo Sporta dienu organizatoru pārstāvis Māris Lindenbaums, sacensībās piedalījās visi – gan regulāri sportisko aktivitāšu cienītāji, gan tie, kuri sporta apavus kājās uzvelk reti. Nopietnas cīņas izvērtās basketbolā un volejbolā, kā arī sporta erudīcijas spēlē, kurā zināšanās sacentās rūdīti zinātnieki ar jauniem inženieriem un pētniekiem.

Kopvērtējumā augstāko punktu summu ieguva Vides un būvzinātņu fakultātes komanda, kas līdz ar to kļuva par Sporta dienu uzvarētājiem otro gadu pēc kārtas. Savukārt otrajā vietā ierindojās Tehniskās fakultātes komanda, bet trešajā vietā – Informācijas tehnoloģiju fakultāte. Detalizētus rezultātus iespējams aplūkot raksta pielikumā.

Pielikums Izmērs
Kopvērtējums 41.22 KB
Pievienots 25/01/2018