Pārlekt uz galveno saturu

LLU SP aicina izvirzīt kandidātus "Gada balva 2017" nominācijām

Attēla autors: No LLU arhīva

13. martā Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) norisināsies Studējošo pašpārvaldes (SP) organizētais pasākums "Gada balva 2017", kā aizsākumi meklējami jau 2006. gadā. Pasākuma laikā tiks godinātas un izceltas personas, kā arī notikumi, kas 2017. gada laikā devuši būtisku ieguldījumu universitātes un studējošo labā, piesaistījuši apkārtējo uzmanību ar savu darbu, snieguši pozitīvus piemērus ar darbiem, pasākumiem un akcijām.

LLU SP "Gada balvas 2017" mērķis ir izcelt iedvesmojošus piemērus, vienot Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studentus, darbiniekus un struktūrvienības, kā arī veicināt pozitīvu turpmāko attīstību. 

Kā jau katru gadu, arī šogad 15 nominācijām var izvirzīt pretendentus, aizpildot anketas gan elektroniskā formātā, gan izdrukātā veidā līdz 1. martam.  

LLU SP “Gada balvas 2017” nominācijas:

Gada dekāns – pretimnākoša un kompetenta persona, gan pret studējošiem, studējošo pašpārvaldi, gan pret studentiju kopumā, kā arī virzījusi fakultātes attīstību kopumā.

Gada prodekāns – persona, kura ir pretimnākoša, atbalsta un uzklausa studentus.

Gada iedvesmojošākais mācībspēks - persona, kura ar savu rīcību un mācīšanas metodēm ir sniegusi studentiem īpašu iedvesmu un pārliecību dažādās dzīves jomās.

Gada palīgs - persona, kura ir veikusi labus darbus fakultātes, universitātes un studējošo pašpārvaldes lapā, negaidot par to atzinību.

Gada notikums - pasākums vai notikums, kas ir izmainījis un/vai būtiski ietekmējis fakultātes, kā arī universitātes dzīvi, dodot pozitīvu iespaidu studentijai, universitātei un Jelgavas pilsētai.

Gada zinātnieks - students vai jaunais mācībspēks, kurš veicis dažādus zinātniskos pētījumus un aktīvi iesaistījies zinātniskajā darbībā.

Gada pārvaldnieks - persona, kura saprot studentu dzīvi, ir atsaucīga, izpalīdzīga, kā arī ar savu darbu studentu viesnīcā veicina nepārtrauktu attīstību un studentu atzinību.

Gada struktūrvienība - struktūrvienība, kura gada laikā visspožāk sevi parādījusi un devusi būtisku ieguldījumu studentu, kā arī universitātes kopējā darbā.

Gada students - persona, kura "izceļas" uz citu studējošo fona gan ar labām sekmēm, gan aktīvu sabiedrisko dzīvi, spodrina studentijas tēlu, kā arī ar savu pozitīvo darbību spēj iedvesmot apkārtējos uz labiem darbiem un izciliem panākumiem.

Gada fakultātes Studējošā pašpārvalde - pašpārvalde, kas piedalās dažādās universitātes aktivitātēs, godam aizstāv studentu tiesības, rīko pasākumus universitātes līmenī un dod ieguldījumu universitātes kopējā darbā.

Gada pašdarbības kolektīvs - kolektīvs ar studentisku garu, kas ar savu darbību licis sevi manīt visu 2017. gadu, kā arī guvis atzinīgus panākumus universitātes, Jelgavas pilsētai, kā arī Latvijas mērogā.

Gada sportists/e - persona, kura "izceļas" ar saviem sportiskajiem sasniegumiem universitātē, kā arī Latvijas un pasaules mērogā.

Gada LLU jaunieguvums - pasākums, jauna tradīcija, projekts vai cita veida aktivitāte, kas būtiski ietekmējis fakultāti un universitāti, devis pozitīvu iespaidu studentijai, Jelgavas pilsētai un universitātei.

Gada dežurants – komandants, dežurants, administrators, kurš saprot studentu dzīvi, kā arī vienmēr ir izpalīdzīgs, tādējādi saņemto studentu atzinību.

Mūža ieguldījums – cilvēks, kurš savu darba mūžu ir veltījis LLU, ieguldījis darbu, lai LLU vārds izskanētu ārpus universitātes robežām gan Latvijā, gan pasaulē.

Pievienots 20/02/2018