Pārlekt uz galveno saturu

Izdzīvo LLU trīs realitātes izstādē "Skola 2018"

Attēla autors: No LLU arhīva

No 23. līdz 25. februārim satiec Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) un Bulduru Dārzkopības vidusskolas (BDV) pārstāvjus 24. Starptautiskajā izglītības izstādē "Skola 2018", kas notiks izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā. Ikviens studētgribētājs aicināts paviesoties LLU un BDV stendā, lai uzzinātu par studiju iespējām mūsu universitātē un vidusskolā, kā arī, ja vēl neesi pārliecināts par nākamo izglītības iestādi, tad LLU palīdzēs izvēlēties nākotnes karjeras virzienu.

LLU Jelgavā piedāvā vairāk kā 60 studiju programmas biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Plašāk zināmas ir studijas lauksaimniecībā, veterinārmedicīnā un mežsaimniecībā, taču universitāte īpaši lepojas ar daudzveidīgajām inženieru un sociālo zinātņu programmām, kas rada jauno speciālistu pievienoto vērtību.

Šogad mūsu stendā ikvienam būs iespēja uzdot jautājumus par studijām patiesiem un sataustāmiem LLU studentiem, kuri palīdzēs ielūkoties LLU īstajā realitātē – tajā, kurā topošie programmētāji programmē, vērojot savvaļas zirgus, inženieri būvē un kā degvielu izmanto gaisu, lauksaimnieki strādā ar robotiem, nevis brien dubļos, pārtikas tehnologi pārbauda jaunos produktus ne cilvēku vēderos, bet mākslīgajā kuņģī un ekonomisti prognozē klimata pārmaiņas. Turklāt ja kādam šķitīs, ka tas ir neticami un studenti stāsta pasakas, tad neticamu pasaku pasauli aicināsim piedzīvot visiem stenda apmeklētājiem, iekāpjot virtuālajās un pievienotajās realitātēs, par kurām būs parūpējušies jaunie informācijas tehnoloģiju speciālisti.

Tie, kuri nepaspēs apmeklēt izstādi "Skola 2018”, aicināti piedalīties LLU Atvērto durvju dienu 23. martā Jelgavā.

Virtuāli katru dienu esam sasniedzami www.llu.lv, Facebook lapās /latvijaslauksaimniecibasuniversitate, Instagram bildēs /lluniversitate, Twitter čivinātājos /@LLU_lv.

Pievienots 21/02/2018