Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti piedalīties starptautiskā konferencē "Studenti ceļā uz zinātni"

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 19. martam studējošie aicināti pieteikties dalībai starptautiskā zinātniskā konferencē “Students on their Way to Science”/ "Studenti ceļā uz zinātni" un nosūtīt savu konferences ziņojumu tēmu. Konferences norisināsies 20. aprīlī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU).

Konferences mērķis ir zinātnisko pētījumu popularizēšana un starpkultūru komunikācijas pieredzes veidošana. Konferences darba valoda ir angļu, līdz ar to svešvalodas prasmju attīstīšana ir viens no būtiskiem ieguvumiem konferences dalībniekiem. Daļai no studentiem tā vienlaikus ir lieliska iespēja aprobēt savu bakalaura, maģistra un doktora darbu pētījumu rezultātus, kā arī iegūt zināšanas par pārstāvētās zinātņu nozares pētījumiem citās valstīs. Tāpat studenta dalība konferencē tiek izmantota kā priekšrocība dažādu stipendiju konkursos.

Konference ir atzīta par vienu no lielākajām studentu zinātniskajām konferencēm Centrālajā un Austrumeiropā, kurā piedalās Latvijas un citu valstu universitāšu studenti. Aizvadītajā gadā konferencē tika nolasīti ap 140 ziņojumu.

Studējošie var pieteikties kādā no konferences sekcijām un sniegt mutisku ziņojumu, kā arī rakstisku ziņojuma kopsavilkumu, kas tiks publicēts CAB abstracts. Konferences tematiskie virzieni iekļauj visus LLU īstenotos studiju un pētnieciskos virzienus: lauksaimniecība, veterinārmedicīna, pārtikas zinātne, inženierzinātnes, izglītība, informācijas tehnoloģijas, vide un būvzinātnes, mežsaimniecība un kokapstrāde, kā arī sociālās zinātnes.

Detalizēta informācija par konferenci un pieteikšanos tai atrodama konferences mājas lapā.

Afiša

 

Pievienots 26/02/2018