Pārlekt uz galveno saturu

LLMZA aicina pieteikties doktorantu – topošo zinātnieku darbu konkursam

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 16. septembrim LLU doktoranti un maģistranti aicināti pieteikties Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA) izsludinātajam 2018. gada un Latvijas valsts 100 gadu jubilejas konkursam.

Konkursa mērķis ir stimulēt lauksaimniecībā aktuālu zinātniski – praktisko problēmu risināšanu, kā arī zināšanu pārnesi uz ražošanu. Sekmēt zinātnisko projektu, kā arī promocijas un maģistrantu darbu izpildes kvalitāti, veicināt doktorantu izaugsmi.

Konkursantu balvu prēmēšanas un vietu sadalījumu doktorantu un maģistrantu dalībnieku grupās veic konkursa otrās kārtas un ekspertu komisijas locekļi un tās vadītājs. Komisijas sastāvā iekļautie locekļi, ja tie vienlaicīgi ir konkursantu zinātniskā darba vadītāji, šo pretendentu salīdzinošo vērtējumu neveic. Šajā gadījumā un arī specifisku darba tēmu izpildes novērtēšanai komisija pieaicina papildus ekspertus no LLMZA locekļu sastāva.

LLMZA konkursantiem līdz 2018. gada 16. septembrim pilna dokumentu pakete jāiesniedz LLMZA zinātniskajai sekretārei Ligitai Āzenai, Akadēmijas laukumā 1., Rīgā, LV 1050. Zinātniskā sekretāre pārbauda otrās kārtas konkursam iesniegto dokumentu atbilstību nolikuma prasībām. Jautājumu gadījumā lūgums sazināts pa tālruni: 67223448, mob. 2915144 vai pa e-pastu: lmzn@lza.lv.

Konkursa nolikums

Pievienots 09/04/2018