Pārlekt uz galveno saturu

Diplomus saņem meža nozares speciālisti

Attēla autors: No LLU arhīva

21. jūnijā LLU Aulā norisinājās Meža fakultātes absolventu izlaidums, kā laikā tika sveikti 194 studenti, no tiem bakalaura grādu ieguva 178 absolventi, savukārt 16 absolventi – maģistra grādu.

"Absolventi, novēlu jums trīs svarīgas lietas – laiku, karjeru un atmiņas par universitāti. Izmantojiet laiku, jo šajā brīdī jums liekas, ka laika ir maz, bet īstenībā pašlaik, kad jums tiek dots starts lielajai dzīvei, laiks vēl ir daudz, tādēļ izmantojiet to savā labā. Uzsākot vai turpinot savu darba dzīvi, atceraties, ka katru darbu vajag censties izdarīt pēc vislabākās sirdsapziņas un, tad jūs tiksiet pamanīti, novērtēti un jums pavērsies plašas karjeras iespējas. Atcerieties, ka jūs esat Latvijas Lauksaimniecības universitātes Meža fakultātes studenti, kuri sasnieguši savas dzīves un karjeras pirmo augstāko pakāpi," uzrunā absolventus un klātesošos LLU Meža fakultātes dekāns Linards Sisenis.

Šajā gadā MF maģistra grādu ieguva 16 meža nozares un darba aizsardzības un drošības speciālisti. Septiņi absolventi saņēma mežzinātņu maģistra grādu akadēmiskās izglītības maģistra studiju programmā "Meža ekoloģija un mežkopība", bet trīs – akadēmiskās izglītības maģistra studiju programmā "Meža ekonomika un politika". Četri absolventi ieguva inženierzinātņu maģistra grādu mežzinātnē, absolvējot akadēmiskās izglītības maģistra studiju programmu "Meža darbi un tehnika". Divi no maģistra studiju absolventiem saņēma inženierzinātņu maģistra grādu, sekmīgi noslēdzot studijas akadēmiskās izglītības maģistra studiju programmā "Koksnes materiāli un tehnoloģija".

Savukārt otrā līmeņa profesionālā augstākās izglītības studiju programmu "Darba aizsardzība un drošība" beidza astoņi jaunie speciālisti.

Inženierzinātņu profesionālo bakalauru mežzinātnē un mežsaimniecības inženiera kvalifikāciju saņēma 132 profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas "Mežinženieris" absolventi, bet 20 akadēmiskās izglītības bakalaura studiju programmas “Mežzinātne” absolventi ieguva lauksaimniecības zinātņu bakalauru mežzinātnē.

Inženierzinātņu profesionālo bakalauru materiālzinātnē un kokapstrādes inženiera kvalifikāciju saņēma 26 profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas "Kokapstrāde" absolventi.

Izlaidumu laiks noslēgsies 27. jūnijā ar Veterinārmedicīnas fakultātes izlaidumu.

Meža fakultātes absolventu izlaidumu bildes lejupielādēt šeit: https://failiem.lv/u/8cdjcf7ehttps://failiem.lv/u/rvzrpk77 un https://failiem.lv/u/h4xs4x7w

Pievienots 26/06/2018