Pārlekt uz galveno saturu

Lakrosa komanda "Mītava/LLU" uzņem jaunus dalībniekus

Attēla autors: No LLU arhīva

Lakrosa komanda "Mītava/LLU" dibināta jau pirms 15 gadiem un tā ir senākā lakrosa komanda Latvijā. Jāatzīmē, ka komanda piedalās ne tikai Latvijas mēroga sacensībās, bet arī Baltijas. Savukārt Baltijas lakrosa līgas kluba spēlētāji ir regulāri Latvijas lakrosa izlases dalībnieki.

Lakross ir komandu spēle, ko spēlē ar speciālām nūjām un bumbiņu. Spēles mērķis ir, piespēlējot bumbiņu pa gaisu, to raidīt vārtos. Lakross ir Kanādas nacionālais sporta veids, kurš ir populārs arī citās angliski runājošās valstīs, piemēram, ASV, Austrālijā, Lielbritānijā. Pēdējos gados lakross iegūst arvien lielāku popularitāti arī Eiropas valstīs. Pirmais Pasaules čempionāts lakrosā notika 1967.gadā, pirmais Eiropas čempionāts – 1995.gadā.

Lakrosa komandai "Mītava/LLU" aicināti pievienoties Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studenti gan ar iepriekšējo pieredzi, gan bez tās. Studentiem bez iepriekšējās pieredzes būs lieliska iespēja izmēģināt ko jaunu un pievienoties panākumiem bagātai, kā arī senākajai lakrosa komandai.

Treniņi norisinās Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC), Kronvalda ielā 24, Jelgavā. Treniņu laiki – pirmdienās un trešdienās no plkst. 19.30 līdz plkst. 21.00.

Interesentiem lūgums zvanīt pa tālruni komandas trenerim Aigaram Grinbergam: 29138039 vai Rūdolfam: 27076710.

Jautājumu gadījumā var sazināties pa e-pastu: agrinbergs@hotmail.com.

 

Pievienots 07/09/2018