Pārlekt uz galveno saturu

LLU FB apskatāma fotoizstāde "Celebrating 10 years of Latvia - Lithuania Cross Border Cooperation 2007-2017"

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Lauksaimniecības universitātes Fundamentālās bibliotēkas (LLU FB) lasītavā līdz 21. septembrim apskatāma fotogrāfu Jāņa Deinata un Ilmāra Znotiņa fotoizstāde “Celebrating 10 years of Latvia - Lithuania Cross Border Cooperation 2007-2017”, kas iepazīstina ar 16 dažādiem un interesantiem Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014. – 2020. gadam projektiem, no kuriem vairāki tiek īstenoti arī Jelgavā. LLU kā partneris darbojas 4 no 90 programmas projektiem.

Jāatzīmē, ka Latvijas Lauksaimniecības universitāte kā partneris darbojas 4 no 90 programmas projektiem, kā arī šogad tiek svinēta Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas desmitgade. 

Programmas mērķis ir sekmēt programmas reģionu ilgtspējīgu sociālekonomisko attīstību, palīdzot tos padarīt konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, uzņēmējdarbībai un tūrismam. Programmas teritorija ir Kurzeme, Zemgale, Latgale Latvijā un Klaipēdas, Telšu, Šauļu, Paņevežas, Utenas un Kauņas apriņķi Lietuvā.

Vairāk informācijas: www.latlit.eu

Pievienots 11/09/2018