Pārlekt uz galveno saturu

Norisināsies seminārs Jelgavā par Apvārsnis 2020 programmu

Attēla autors: No LLU arhīva

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) 2018. gada 27. septembrī organizē informatīvu semināru par iespējām iegūt finansējumu Eiropas Savienības pētniecības un inovācijas programmā Apvārsnis 2020. Uz semināru aicināti interesenti no pētniecības institūcijām, uzņēmumiem un nevalstiskajām organizācijām.

Seminārā potenciālos projektu iesniedzējus informēs par iespējām iegūt programmas Apvārsnis 2020 finansējumu šādos programmas virzienos:

  • Marijas Sklodovskas-Kirī vārdā nosauktā programma;
  • klimata politika, vide, resursu efektivitāte un izejvielas;
  • pārtikas drošība, ilgtspējīga lauksaimniecība un mežsaimniecība, jūrniecība un kuģniecība, iekšējo ūdeņu pētniecība un bioekonomika;
  • nanotehnoloģijas, modernie materiāli, biotehnoloģija, progresīvā ražošana un pārstrāde 2018-2020;
  • ERA-NET Cofund ERA CoBioTech.

Papildus būs iespēja noskaidrot jautājumus par dalību programmā, dalībnieku portālu un partneru meklēšanu, kā arī iespējām iegūt finansējumu programmā EUREKA un Eurostars-2.

Par programmas Apvārsnis 2020 iespējām stāstīs Nacionālā kontaktpunkta eksperti - atbildīgie par konkrētiem virzieniem. Pēc prezentācijām varēs saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un apspriest tālākās sadarbības iespējas.

Semināra darba kārtība

Vieta: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Jelgava, Lielā iela 2, 278. telpa

Seminārs notiks latviešu valodā. Dalība pasākumā ir bez maksas. Aicinām līdz 21. septembrim semināram reģistrēties šeit. 

Papildus informācija:

Ieva Siliņa, VIAA nacionālā kontaktpunkta vecākā eksperte
E-pasts: ieva.silina@viaa.gov.lv
Tālrunis: 67559495

Pievienots 13/09/2018