Pārlekt uz galveno saturu

Sporta centrā "Kleisti" aizvadītas sacensības Latvijas mērogā

Attēla autors: No LLU arhīva

Sporta centrā „Kleisti” 1. un 2. septembrī norisinājās Latvijas Republikas (LR) Nacionālais čempionāts iejādē, kur Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) pārstāvēja piecu sportistu komanda.

LLU pārstāvētajā komandā labākos rezultātu izcīnīja Kristiāna Politere ar zirgiem Glāsma un Lupe (2. un 1. vieta III un II grupas konkurencē pieaugušajiem), Letīcija Politere ar zirgu Laso (1. vieta bērnu konkurencē), Līga Ansonska ar zirgu Leģions (3. vieta II grupas amatieru konkurencē), Jana Saulīte (4. vieta II grupas amatieru konkurencē) un Ieva Haitova ar zirgu Leģions (2. vieta I grupas amatieru konkurencē).

LR Nacionālajā čempionātā galvenās shēmas tiesāja četri tiesneši - Irina Ludina no Krievijas, Maija Kleinberga, Ginta Vilde un Kristīne Lisovska. Pateicoties tiesnešu darbam,  sportistiem bija iespēja izprast savu sniegumu un vērtējumu.

Jāatzīmē, ka  čempionātā sponsori bija parūpējušies par patīkamām un vērtīgām dāvanām sportistiem.

Savukārt 8. septembrī Sporta centrā "Kleisti" norisinājās Rīgas atklātais čempionāts, jaunatnes meistarsacīkstes un LJF sacensības iejādē. LLU komandu pārstāvēja Kristiāna Politere ar zirgu Lupe ( 2. vieta II grupas konkurencē) un Letīcija Politere ar zirgu Laso, kļūstot par Rīgas jaunatnes meistarsacīkšu uzvarētāju bērnu konkurencē.

Sportistes ir gandarītas par gūtajiem rezultātiem un sacensību norisi.   

Pievienots 14/09/2018