Pārlekt uz galveno saturu

Piesakies universitātes Lielisko līgai

Attēla autors: No LLU arhīva

19. septembrī plkst. 16.30 Latvijas Lauksaimniecības universitātes (Lielā iela 2) 278. telpā uz pirmo tikšanos aicināti studenti, kuri vēlas pievienoties LLU Lielisko līgai, kas ir brīvprātīga radošo un talantīgo studentu kustība, kā misija ir aktīvi popularizēt un atbalstīt LLU.

Lielisko līgā katru gadu apvienojas aktīvi, radoši un komunikabli studenti, lai sniegtu atbalstu universitātes popularizēšanas pasākumos, kā arī sniegtu informāciju topošajiem studentiem par karjeras iespējām viņu izvēlētajā studiju virzienā.

Universitātes Lielisko līgas komandā ir gan savas fakultātes patrioti, gan sportisti, gan dejotāji, gan stipendiju laureāti, gan maģistranti, gan sarkanā diploma absolventi. Komandā pulcējas visdažādākie studenti, bet devīze visiem viena: "Jo vairāk mēs darām, jo vairāk mēs varam izdarīt".

Iepriekšējo gadu dalībniekiem par Lielisko līgu stāsta:

Niks Balinskis Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes 2. kursa students: "Pievienojoties lieliskajos, ir uzsākt jaunu nodaļu savā dzīvē - piedzīvojumi, jauni draugi un spēcīgas atmiņas. Esot Lieliskajā līgā, ikvienam būs iespēja attīstīt savas runas prasmes, pārliecību par saviem spēkiem, kā arī būt lielam palīgam vidusskolēniem, lai parādītu īsto ceļu, kur studēt pēc vidusskolas absolvēšanas".

Emīls Kleinbergs Tehniskās fakultātes 4. kursa students: "Lieliskie — pats vārds jau pasaka visu priekšā - viss ir lieliski - gan cilvēki, gan piedzīvojumi, gan atmiņas. Lieliskie man deva iespēju iepazīt jaunus cilvēkus, jaunas emocijas un piedzīvojumus. Tas viss palīdzēja no jauna sev noticēt un celt pašapziņu. Kāpēc pievienoties? Tāpēc, ka iegūsi jaunu skatījumu uz studentu dzīvi, bet pats galvenais kļūsi par LIELISKO".

Linda Bitmane Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes 3. kursa studente: "Universitātes Lielisko līga paver jaunus iespēju apvāršņus, ļauj iepazīt jaunus cilvēkus, kuriem ikdienā paietu garām, jo nezinātu, ka mums ir daudz kas kopīgs. Piedzīvojumi, jautrība, atmiņas un vēl vairāk ir šeit, rokas stiepiena attālumā. Bet tas nebūt nav viss - runas prasmes un sevis pilnveidošana, uzstāšanās publikas priekšā, sajūta, ka esi svarīgs un piederīgs. Atnāksi un nenožēlosi, jo iegūsi ko daudz vairāk par ārpus lekciju aktivitāti".

Endija Maraka Veterinārmedicīnas fakultātes 4. kursa studente, LLU Studējošās pašpārvaldes vadītāja: "Lieliskie ir kā otra ģimene universitātē. Esot lieliskajos, esmu uzlabojusi savas prezentācijas spējas un pārvarējusi neērto sajūtu, kad nepieciešams sarunāties ar dažāda vecuma cilvēkiem, kā arī spēju pastāstīt par studiju iespējām vienkāršā un viegli saprotamā valodā, lai topošais students saprastu, kas viņu sagaida". 

Jaunie dalībnieki aicināti uz tikšanos 19. septembrī plkst. 16.30 Jelgavas pils 278. telpā, kur būs iespēja iepazīties ar kustības mērķiem, iespējām un uzdot jautājumus iepriekšējo gadu dalībniekiem! Rakstiet, jautājiet, piesakieties, atbalstiet: karjera@llu.lv.

 

Pievienots 15/09/2018