Pārlekt uz galveno saturu

Aicinām studentus sniegt savas idejas par Daugavas upes baseina ekonomiskās attīstības rosināšanu

Attēla autors: No LLU arhīva

Sadarbības projekta "DaugavAbasMalas" ietvaros oktobrī un decembrī notiks 8 konferences jeb daugaviešu Satikšanās ar mērķi uzlabot Latvijas lielākās upes baseina ekonomisko situāciju. Katrai no konferencēm ir sava tēma, dalība bez maksas. Aicināti visi, īpaši studenti, lai sniegtu jaunu skatījumu un idejas par to, kā sekmēt tūrisma un uzņēmējdarbības attīstību Daugavas baseinā.

Kopumā oktobrī un decembrī notiks 8 "DaugavAbasMalas" satikšanās, un katrai no konferencēm ir sava tēma, kas dos iespēju iedziļināties plašā jautājumu klāstā un risināt specifiskām mērķa grupām aktuālas problēmas. Pirmā konference norisināsies 4. oktobrī Ogres novadā, kur tiks iezīmēti kopīgi veicamie darbi. Otrā konference notiks 10. oktobrī Stopiņu novadā, un tajā tiks diskutēts par NVO lomu un iespējām Daugavas baseinā. Trešā daugaviešu satikšanās būs veltīta tūrisma nozarei, un tā norisināsies 16. oktobrī Krāslavas novadā. 18. oktobrī Pļaviņu novadā, "DaugavAbasMalas" ceturtajā konferencē, aicināti pulcēsies Daugavas baseina pašvaldību vadītāji, savukārt uz piekto konferenci 24. oktobrī Daugavpils novadā īpaši tiek gaidīti pētnieki, stratēģi un attīstības politikas plānotāji. Sestā daugaviešu satikšanās vieta būs Ķeguma novadā 25. oktobrī, kur tiek ielūgti jaunatnes NVO un jauniešu interešu grupas. Uz pirmspēdējo konferenci 6. decembrī Ķekavas novadā tiek gaidīti vides speciālisti. Daugaviešu satikšanās noslēgsies 11. decembrī Ikšķiles novadā ar kopīgu visu konferenču rezultātu izvērtēšanu un turpmāko rīcību noteikšanu.

Vairāk par projektu “DaugavAbasMalas” un konferencēm, kā arī reģistrēties dalībai tajās var uzzināt mājaslapā daugavabasmalas.lv sadaļā Notikumi, kā arī projekta Facebook lapā.

Papildus informācija: Līga Ivanova, +371 26464686, liga.ivanova@inbox.lv

Afiša

 

Pievienots 04/10/2018