Pārlekt uz galveno saturu

Atbalstām! Mūsu studenti Krists Netlaus un Ričards Bernhards pretendē uz Hattrick mācību stipendiju

TV raidījums “Hattrick” kopā ar atbalstītājiem - Helio, 11TV un  SIA „RECK” – organizē Hattrick sociālo spēli un vēlas pasniegt mācību stipendiju 2 000 EUR apmērā centīgākajai nākotnes sporta zvaigznei, kura sportista karjeru apvieno ar studijām. Uz stipendiju pretendē arī LLU studenti. No sešiem Latvijas jaunajiem sportistiem, kuri piedalās spēlē, divi ir mūsējie – skeletonists un Lauksaimniecības fakultātes students Krists Netlaus un hokejists un Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes students Ričards Bernhards.

Lai jauniešiem būtu iespēja iepazīstināt ar sevi gan kā sportistiem, gan kā personībām, Hattrick piedāvā noskatīties intervijas ar katru no viņiem. Tajās gan Krists, gan Ričards stāsta, kā sākuši sporta gaitas un kāpēc viņiem ir svarīgi iegūt augstāko izglītību.

Krists Netlaus, kuru mediji jau paspējuši nosaukt par pasaules izcilākā skeletonista Martina Dukura pēcteci, 2018. gadā kļuvis par Pasaules junioru vicečempionu skeletonā. Sarunā ar raidījuma veidotājiem viņš atzīst, ka grib dzīvot un saimniekot laukos. Studijas Lauksaimniecības fakultātē sācis, jo vēlas saprast, kā labāk izmantot savas ģimenes īpašumā esošos 100 ha zemes.

Savukārt Ričards Bernhards ir hokeja kluba “Zemgale/LLU” spēlētājs un 2018. gadā kopā ar komandu kļuvis par Latvijas vicečempionu hokejā. Viņš studē Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes studiju programmā “Komercdarbība un uzņēmuma vadība” un, kā pats stāsta, brīvajā laikā visbiežāk mācās. Lai gan šobrīd Ričardam sports ir pirmā dzīves prioritāte un ar to vēl saistīti augsti mērķi, pēc aktīvās sportista karjeras viņš plāno vai nu kļūt par uzņēmuma vadītāju, vai jauno hokejistu treneri.

Lai Krists iegūtu stipendiju, par viņu ir jābalso, spiežot "patīk" viņa fotogrāfijai Hattrick Facebook lapā https://www.facebook.com/Hattrick.lv/photos/pcb.2356889264341061/2356883021008352/?type=3&theater.  Interviju ar Kristu var noskatīties, izmantojot saiti https://sports.lattelecom.lv/lv/momenti/hattrick-sociala-spele-krists-netlaus

Lai Ričards iegūtu stipendiju, par viņu ir jābalso, spiežot "patīk" viņa fotogrāfijai Hattrick Facebook lapā https://www.facebook.com/Hattrick.lv/photos/pcb.2356889264341061/2356882921008362/?type=3&theater. Interviju ar Ričardu var noskatīties, izmantojot saiti https://sports.lattelecom.lv/lv/momenti/hattrick-sociala-spele-ricards-bernhards

Kā informē Hattrick, 2018. gada decembrī tiks noskaidrots, kuri 3 no šī gada Hattrick Sociālās spēles dalībniekiem saņems stipendiju, lai nodrošinātu veiksmīgu startu savai izglītībai. Aktuālā informācija par konkursu iegūstama Hattrick.lv Facebook lapā.

Pievienots 30/11/2018