Pārlekt uz galveno saturu

Vēl šonedēļ – balso un izvirzi nominantus SP Gada balvai

Līdz 8. februārim visiem LLU studentiem ir iespēja izvirzīt nominantus un balsot par LLU Studējošo pašpārvaldes Gada balvas 2018 pretendentiem. Kā ierasts, februāra beigās balvas tiks pasniegtas vairākās nominācijās tiem universitātes studentiem, mācībspēkiem, zinātniekiem un darbiniekiem, kuri aizvadītajā gadā ar atbildību un panākumiem pildījuši savus pienākumus, veicinājuši pozitīvas pārmaiņas un iedvesmojuši citus.

Lai dotu ikvienam iespēju iesaistīties Gada balvas laureātu noteikšanā, Studējošo pašpārvalde izveidojusi anketu, kurā ikviens var balsot vai arī izvirzīt kandidātu kādā konkursa nominācijā. Daļai nomināciju kandidāti jau norādīti, bet daļai – kandidātus vēl iespējams izvirzīt.

Aptaujas anketa balsošanai un nominantu izvirzīšanai pieejama, spiežot šo saiti.

Lūgums – aizpildīt aptaujas anketu vienu reizi, lai balvas pretendentus varam noteikt godīgā veidā!

LLU Studējošo pašpārvaldes (SP) Gada balva ir īpaša tradīcija, kas aizsākta 2006. gadā, lai godinātu labākos no labākajiem gan studentu, gan darbinieku vidū un pateiktu viņiem “Paldies”. Šogad Gada balva tiks pasniegta 10 nominācijās: Gada dekāns, Gada prodekāns, Gada students, Gada notikums, Gada pārvaldnieks, Gada sportists, Gada pašdarbības kolektīvs, Gada iedvesmojošākais mācībspēks, Gada palīgs un Gada tehniskais darbinieks.

Gada balvas 2018 pasniegšanas ceremonija plānota šī gada 26. februārī.

Pievienots 03/02/2019