Pārlekt uz galveno saturu

Piedalies Erasmus fotogrāfiju konkursā “Piedzīvojumi, par kuriem neraksta Erasmus atskaitēs”

LLU aicina esošos un bijušos studentus, kuri savā studiju laikā ir izmantojuši Erasmus+ mobilitātes iespējas un vismaz vienu semestri studējuši vai devušies praksē uz ārvalstīm, dalīties savos iespaidos un ar fotogrāfiju palīdzību “izstāstīt” savu interesantāko, lielāko, īpašāko vai vienkārši mīļāko Erasmus piedzīvojumu, kas palicis atmiņā un nav iekļuvis oficiālajās mobilitātes atskaitēs.

Lai citiem studentiem būtu iespēja uzzināt par Erasmusiešu piedzīvojumiem, fotogrāfijas lūdzam atsūtīt pa e-pastu kopā ar nelieliem aprakstiem. Tās pēc tam publicēsim LLU Facebook lapā, aicinot Facebook lietotājus balsot par tām, kas visvairāk iepatikušās. Fotogrāfijas, kas būs saņēmušas visvairāk “patīk” no Facebook lietotājiem, tiks atzītas par labākajām, un tās autoriem būs iespēja saņemt piemiņas veltes no LLU. Fotogrāfijai jābūt paša studenta uzņemtai minētās mobilitātes laikā.

Konkursa dalībnieki aicināti iesūtīt fotogrāfiju ar nelielu aprakstu (līdz 100 vārdiem) līdz 2019. gada 11. martam plkst. 8.00, sūtot pa e-pastu: linda.grinberga@llu.lv. Turklāt aicinām papildus norādīt šādu informāciju: studenta vārds un uzvārds, fakultāte, izmantotā Erasmus+ mobilitāte (studiju vai prakses), mobilitātes gads, valsts un augstskola/uzņemošā institūcija.

Viens konkursa dalībnieks drīkst iesūtīt ne vairāk kā 3 fotogrāfijas.

Pēc fotogrāfiju iesūtīšanas tās tiks publicētas LLU Facebook lapā, kurā līdz 19. martam norisināsies balsošana.

Konkursa noslēgums plānots 20. martā, kad Jelgavas pilī notiks konkursa dalībnieku apbalvošana, kuras laikābūs iespēja pastāstīt par savu pieredzi Erasmus+ studiju vai prakses laikā, lai iedvesmotu un iedrošinātu tos studentus, kuri vēl tikai domā par pieteikšanos Erasmus+ mobilitātei.

Foto: VBF lektore Linda Grīnberga Erasmus+ mobilitātes laikā - Lielbritānijā, Portsmutā, pie mākslīgās mitrzemes ciemata sadzīves notekūdeņu attīrīšanai. Viņas stāstu, kā tapusi šī foto, būs iespēja noklausīties konkursa noslēgumā.

Pievienots 08/03/2019