Pārlekt uz galveno saturu

LLU sportistu apbalvošanas pasākums

Attēla autors: No LLU arhīva

23. aprīlī Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) norisinājās sportistu svinīgā apbalvošanas ceremonija, kā laikā tika sveikti LLU labākie sportisti, gan LLU fakultāšu sporta kuratori, kuri visa gada garumā komplektējuši komandas, motivējuši savu fakultāšu studentus piedalīties sporta pasākumos, kā arī atgādinājuši par pašu svarīgāko – sacensību datumu un sākuma laiku.

"Katru gadu pavasarī mēs sanākam kopā, lai apbalvotu komandas, kuras izcīnījušas augustus sasniegumus sacensībās un turnīros. Mēs varam būt lepni, ka mūsu universitātē ir "saglabājies” sports, jo tā ir liela vērtība un mums noteikti vajag pie tās pieturēties. Paldies mūsu sportistiem par mērķtiecību, gribasspēku un spēju apvienot gan studijas, gan sporta aktivitātes, jo jūs protat strādāt ne tikai individuāli, bet arī komandā, ko novērtēs jūsu darba devēji. Mūsu universitāte lepojas ar jūsu sasniegumiem, jo jūs nesat LLU vārdu gan Latvijas, gan pasaules mērogā," uzrunas vārdus teica LLU rektore Irina Pilvere.

Par uzvarētājiem "5 bumbu turnīrā" šogad kļuva komanda "Oligarhi,” kurai uzvaru nodrošināja Niks Siliņš, Kaspars Mežnieks, Mareks Stančiks, Niklāvs Vingris, Hugo Vītiņš, Evija Rudzīte, Melānija Jakstevičā (Vides un būvzinātnes fakultāte), Renārs Stančiks, Toms Neilands (Tehniskā fakultāte) un Nadīna Pahmurkina (Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte). Godpilno otro vietu turnīrā ieguva komanda "Špakteļlāpstiņu", kā sastāvā bija Krists Naudiņš, Solvita Šaraka, Artis Lagužnieks, Eduards Deičs, Zigmārs Liepa (Vides un būvzinātnes fakultāte), Elīna Valtere, Elīna Jansone, Jevgēnijs Hnikins, Reinis Burkāns (Tehniskā fakultāte) un Toms Mežulis (Meža fakultāte). Savukārt trešajā vietā ierindojās komanda "Ir ko darīt, bet es necenšos". Komandu pārstāvēja Marta Čuličoka, Kate Gārde, Kristīne Stendzeniece, Mareks Geižāns, Toms Barners, Armands Lauva (Vides un būvzinātnes fakultāte), Armands Ābele, Rinalds Kļavinskis, Dāvis Numurs (Tehniskā fakultāte) un Kristers Tiltiņš (Informācijas tehnoloģijas fakultāte).

Šogad kā labākie sporta kuratori tika apbalvoti - Aksels Indrijaitis no Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes (ESAF), Evija Rudzīte un Kristīne Stendzeniece no Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF), Kitija Konošonoka no Lauksaimniecības fakultātes (LF), Kristaps Bergmanis no Pārtikas tehnoloģijas fakultātes, Iļja Daņilovs no Meža fakultātes (MF), Elvis Biezais no Informācijas tehnoloģiju fakultātes (ITF), Viktors Dreimanis no Tehniskās fakultātes (TF) un Eiženija Roze no Veterinārmedicīnas fakultātes. Tāpat arī Informācijas tehnoloģiju fakultātes (ITF) pārstāvji atzinības vārdus teica fakultātes sportistiem Endijam Titomeram un Elvim Biezajam, bet Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) pārstāvis vēlreiz godināja Eviju Rudzīti un Kristīni Stendzenieci. 

Savukārt LLU 28. Universiādē vīriešu konkurencē uzvaras laurus plūca VBF sportisti, otrajā vietā ierindojās MF censoņi, bet godpilno trešo vietu izcīnīja TF studenti. Šogad dāmu konkurencē pirmajā vietā ierindojās arī VBF, otro vietā  izcīnīja VMF, bet godalgoto trijnieku noslēdza MF studentes.

Pasākuma noslēguma tika godināti HK "Zemgale/LLU" hokejisti, kuri Optibet hokeja līgas regulārajā čempionātā izcīnīja godpilno bronzas medaļu. "Mums ir palaimējies ar komandas nosaukumu HK “Zemgale/LLU”, jo Zemgale nav tikai Jelgava, bet ir daudz plašāka un, protams, arī LLU studētgribētāji ir no visas Latvijas, līdz ar to mūsu atbalstītāju pulks ir mērāms valsts līmenī," klātesošos uzrunāja HK “Zemgale/LLU” valdes loceklis Armands Ozollapa.

Pievienots 23/04/2019