Pārlekt uz galveno saturu

BK "Jelgava/LLU" pamatturnīru noslēgs ar labdarības spēli

Attēla autors: No LLU arhīva

BK "Jelgava/LLU" mīl ne tikai basketbolu, bet arī darīt labas lietas, tāpēc Ramirent LBL2 pamatturnīrs noslēgsies ar labdarības spēli, kā mērķis ir sniegt atbalstu Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmei. Jau piektdien, 6. martā, plkst. 20.00 Jelgavas sporta halles laukumā notiks pamatturnīra pēdējā spēle, kurā  BK "Jelgava/LLU" uzņems Ventspils Augstskolas vienību. 

Šī spēle būs īpaša, jo tās laikā BK "Jelgava/LLU" aicina ikvienu piedalīties, lai uzlabotu Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmes iemītnieku dzīvi, ziedojot četrkājaino draugu ikdienai nepieciešamās lietas – segas, rotaļlietas, kakla siksnas, kvalitatīvu ēdienu, saimniecības preces (slotas, telpu uzkopšanas līdzekļi, spaiņi) u.c., kā arī veikt ziedojumus patversmē esošo dzīvnieku uzturēšanai. Atnestās lietas varēs nodot BK "Jelgava/LLU" pārstāvim Jelgavas sporta hallē.

Šobrīd Jelgavas Mazo dzīvnieku patversmē uzturas 21 suns un 31 kaķis, tomēr skaitlis ir ļoti mainīgs, jo, tuvojoties pavasarim, sāksies kaķēnu un kucēnu laiks, kad patversmē dzīvnieku skaits strauju pieaugs. Bez materiālā atbalsta sniegšanas patversmes iemītniekiem pietrūkst arī māju sajūtas un mīlestības, tāpēc labākais no veidiem kā palīdzēt, ir pieņemt apdomātu lēmumu par patversmē ievietoto dzīvnieku adopciju. Visi adopcijai pieejami dzīvnieki ir attārpoti, vakcinēti, sterilizēti vai kastrēti, kā arī visiem suņiem ir ievietoti mikročipi.

Vairāk informācijas par ziedojumu veikšanu: http://www.dzivniekupolicija.lv/lv/atbalsti-vmfpatversmi 

Informācija par dzīvnieku adopciju: http://www.dzivniekupolicija.lv/lv/adoptetaja-abc

Pievienots 03/03/2020