Pārlekt uz galveno saturu

LIEPĀJAS JŪRNIECĪBAS KOLEDŽA aicina uz zinātnisku pasākumu

Attēla autors: No LLU arhīva

Liepājas Jūrniecības koledža sadarbībā ar Lietuvas Jūras Akadēmiju, organizē kopīgu starptautiski zinātnisko pasākumu, kas norisināsies divās daļās:

  1. Konference “Zaļā jūras biznesa līnija”, Lietuvā, Klaipēdā (14.09.2022. un 16.09.2022.);
  2. Konference “Moduļu sistēmas priekšrocības mūsdienu izglītībā”, Latvijā, Liepājā, (15.09.2022. un 16.09.2022.).

Liepājas Jūrniecības koledža sadarbībā ar Lietuvas Jūras akadēmiju aicina piedalīties pasākumā Latvijas zinātniekus un pētniekus, studentus un viņu zinātniskos vadītājus, vietējos un valsts pārvaldes pārstāvjus, augstākās izglītības ieinteresētās puses, jūrniecības pārstāvjus, t.sk. uzņēmējus un citus ieinteresētus pušu pārstāvjus. Pasākums notiks hibrīda formā, apvienojot gan tradicionālos, gan attālinātos mijiedarbības līdzekļus.

Pārstāvji aicināti pieteikties konferencēm līdz 2022.gada 22.augustam, elektroniski aizpildot dalībnieka pieteikuma anketu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScncwHcva9dAUXwt9F-IsUfmToA5ASW9SL1g7yOJe3-8XlI3A/viewform.

Lūdzam vērst uzmanību, ka pasākumu iespējams apmeklēt tikai reģistrējoties, un dalībnieku vietu skaits ir ierobežots. Dalība pasākumā (konferencēs) un publikācijas ir bez maksas. Pieteikties konferencēm var gan atsevišķi, gan pieteikties abām.

 

 

Konference “Moduļu sistēmas priekšrocības mūsdienu izglītībā” tiek organizēta programmas 8.2.3 specifiskais atbalsta mērķa "Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās", projekta “Labākas pārvaldības nodrošināšana Liepājas Jūrniecības koledžā” ietvaros.

Liepājas Jūrniecības koledža aicina Latvijas zinātniekus un pētniekus pieteikt savu dalību Konferences zinātniskajā komitejā, nosūtot CV uz jekaterina.zalomova@ljk.lv.

Pievienots 04/08/2022