Pārlekt uz galveno saturu

Seminārs “ES finansējums vietu un kopienu transformācijai Latvijā”

Attēla autors: No LLU arhīva

23.maijā Dailes teātrī Mazajā zālē, no pl. 14:00 līdz 17:00 visus interesentus aicinām apmeklēt semināru “ES finansējums vietu un kopienu transformācijai Latvijā”.

Jaunā Eiropas Bauhaus Latvijas kontaktpunkts, Kultūras ministrija un Latvijas Zinātnes padome aicina arhitektus, kultūras mantojuma speciālistus, zinātniekus, attīstības plānotājus, pašvaldību, NVO, izglītības iestāžu, uzņēmumu un citu organizāciju pārstāvjus uz semināru par ES finansējumu vietu un kopienu transformācijai. Seminārs notiks 2023. gada 23. maijā no plkst. 14.00 līdz 17.00 Dailes teātra Mazajā zālē Rīgā, Brīvības ielā 75.

Semināra pirmajā daļā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar aktuālajiem ES programmu “Apvārsnis Eiropa” un “Pilsoņi, vienlīdzība, tiesības un vērtības” (CERV) finansējuma konkursiem kultūras mantojuma atjaunošanai, iekļaujošas sabiedrības un dzīves vides veidošanai, pilsētas pārtikas sistēmu plānošanai, ilgtspējīgai kokmateriālu izmantošanai būvniecībā, iedzīvotāju līdzdalībai un pilsētu sadraudzības projektiem.

Semināra otrajā daļā uzstāsies arhitekti ar pieredzes stāstiem par projektiem novārtā atstātās vietās. Tiks demonstrēti trīs dažādi mantojuma un pilsētvides atjaunošanas projekti, katrs atklājot trīs atšķirīgu pušu iniciatīvas.

Pirms semināra ir nepieciešams reģistrēties. Pieteikšanās šeit

Pievienots 11/05/2023