Pārlekt uz galveno saturu

Vebinārs par aktuālo Marijas Sklodovskas Kirī Staff Exchange konkursu

Attēla autors: No LLU arhīva

Igaunijas Pētniecības padomes, Latvijas Zinātnes padomes, Lietuvas Pētniecības padomes un Polijas Nacionālā akadēmiskās apmaiņas aģentūras nacionālie kontaktpunkti aicina uz tiešsaistes pasākumu, kas veltīts programmas “Apvārsnis Eiropa” Marijas Sklodovskas Kirī aktivitāšu (MSCA) darbinieku apmaiņas (Staff Exchange) aktuālajam konkursam. Pasākums norisināsies 10.oktobrī no plkst. 9.50 līdz 12.30 pēc vietējā laika platformā MS Teams.

Pasākuma mērķis ir iedrošināt Baltijas un Polijas pētniecības institūcijas, augstākās izglītības iestādes, uzņēmumus un nevalstiskas organizācijas izmantot MSCA Staff Exchange (SE) konkursa sniegtās iespējas.

Konkursa nosacījumus prezentēs Eiropas Pētniecības izpildaģetūras pārstāvis (Unit REA.A.3 MSCA Staff Exchanges). Nacionālie kontaktpunkti sniegs ieteikumus, kā vislabāk uzrakstīt visas trīs projekta pieteikuma sadaļas (izcilība, ietekme un ieviešana). Noslēgumā varēs dzirdēt pieredzes stāstu no Latvijas Universitātes koordinētā MSCA SE projekta “Electro-conductive polymeric 3D scaffolds as novel strategies for biomedical applications” (ESCULAPE)  koordinatores. Šajā projektā iesaistīti arī uzņēmumi kā projekta partneri!  Par projektu: šeit.

Pilnā pasākuma programma

Reģistrēšanās pasākumam ir obligāta, to jāveic līdz 9.oktobrim: https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfycyflPwNCkph86i-cJO2FLWHMpdGBEsxpYRTSvDCBfxuQug/formResponse

MSCA 2023.gada Staff Exchange konkurss tiks atvērts 5.oktobrī, kurā pieteikumu iesniegšana ilgs līdz 2024.gada 28.februārim. Konkursā pieejamais budžets 78,5 miljoni eiro.

Pieejama partneru meklēšana platforma https://msca.b2match.io/

Pievienots 05/10/2023