Pārlekt uz galveno saturu

LBTU Studējošo biznesa inkubators aicina interesentus piedalīties tiešsaistes nodarbībās par uzņēmējdarbību

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU, iepriekš LLU) Studējošo biznesa inkubators "HatchUp" aicina interesentus pievienoties nodarbību ciklam "StartUp trešdienas", kas notiks platformā "Zoom". Nodarbību laikā dalībnieki varēs iegūt jaunas zināšanas un prasmes uzņēmējdarbībā, kā arī dalīties ar labās prakses piemēriem. 

Turpmākajās tiešsaistes nodarbībās tiks diskutēts par vairākiem aktuāliem tematiem – 30. oktobrī "Laika plānošanas praktiskie instrumenti", 1. novembrī "Biznesa risku identificēšana", 6. novembrī "Finanšu plānošana un piesaiste", 13. novembrī "Biznesa modeļa izveide", 15. novembrī "Vizuālās identitātes veidošana", bet nodarbību cikls noslēgsies 20. novembrī ar tēmu par prezentēšanas prasmju uzlabošanu. Visas nodarbības sākas plkst. 19.00 platformā "Zoom". 

Nodarbību ieraksti pieejami arī Youtube

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 913 5138 7173
Passcode: 708644

Lai uzzinātu svarīgu informāciju par programmas aktualitātēm, seko līdzi LBTU Studējošo biznesa inkubatoram Hatchup Facebook/LBTUHatchUp un Instagram/lbtuhatchup

Studējošo biznesa inkubators veidots Studentu inovācijas programmas "LLU Studentu inovāciju prasmes un uzņēmējspējas veicināšana" ietvarā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu. Tā mērķi ir vairāki, taču prioritāri iecerēts veicināt studentu inovāciju projektu realizēšanu reģionā, lai risinātu sabiedrībai un tās dažādām grupām nozīmīgus problēmjautājumus. Programma izstrādāta darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.3. pasākuma "Inovāciju granti studentiem" ietvaros.

logo

Raksta fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme (www.pexels.com). 

Pievienots 25/10/2023