Pārlekt uz galveno saturu

Interesenti aicināti piedalīties tiešsaistes seminārā par intelektuālā īpašuma nostiprināšanu un komercializāciju

Attēla autors: No LLU arhīva

1. februārī plkst. 16.00 Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Doktorantūras skola organizē tiešsaistes semināru "Zoom" platformā, kurā LBTU Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļas licencēšanas speciāliste Lita Lazdiņa stāstīs par intelektuālo īpašumu, tā aizsardzību un komercializāciju. Pasākumā aicināti piedalīties visi interesenti.

Lita Lazdiņa ir tehnoloģiju pārneses speciāliste ar sešu gadu ilgu pieredzi šajā jomā, ir veidojusi licencēšanas procesu vairākām universitātēm un ikdienā nodrošina atbalstu, kā arī konsultācijas intelektuālā īpašuma aizsardzības un komercializācijas jomā.

Semināra laikā L. Lazdiņa pastāstīs, kā aizsargāt savas radošās darbības rezultātā radīto intelektuālo īpašumu un rīkoties gadījumā, ja arī citiem ir interese par šī intelektuālā īpašuma izmantošanu – kā neizpaust vairāk informāciju nekā vajadzētu un kā piešķirt atļauju citiem izmantot šo intelektuālo īpašumu, gūstot no tā labumu. Tāpat viņa iepazīstinās ar intelektuālā īpašuma komercializācijas procesu LBTU un atbildēs uz semināra dalībnieku jautājumiem. 

Interesenti aicināti pieteikties tiešsaistes semināram elektroniski līdz 31. janvāra plkst. 17.00, izmantojot šo saiti. Dati, kas norādīti reģistrēšanās formā, tiks izmantoti tikai saziņai par semināra norisi.

Raksta fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme (www.pexels.com).

Pievienots 26/01/2024