Pārlekt uz galveno saturu

LBTU Studējošo pašpārvalde atzīmē 35 gadu jubileju un aicina vecbiedrus tikties salidojumā

Attēla autors: No LLU arhīva

17. augustā Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU, iepriekš LLU) Studējošo pašpārvalde (SP) aicina SP un fakultāšu studējošo pašpārvalžu vecbiedrus ļauties satikšanās priekam un atzīmēt 35 gadu jubileju. Satikšanās svētkus Jelgavas pilī aicinām svinēt gan bijušos pašpārvalžu vadītājus, valdes locekļus, domes pārstāvjus, fakultāšu studējošo pašpārvaldes vadītājus un aktīvistus.

"Salidojums veltīts ne tikai jubilejas svinībām, bet arī kā iespēja dažādām aktīvo studentu paaudzēm satikties vienuviet. Draudzības, kas veidojušās studiju laikā, iesaistoties pašpārvaldē, dzīvo līdzi dažādiem laikiem un notikumiem arī šodien. Šī kopīgā pieredze stiprina saites studentu vidū, kā arī veicina ciešāku sadarbību studiju gaitās un ārpus tām. Tiekamies mūsu Alma Mater augustā, lai svinētu svētkus kopā," uzrunā LBTU Studējošo pašpārvaldes vadītāja Renāte Silakalne.

Salidojums tiks atklāts ar svinīgām svētku uzrunām LBTU Aulā, kopīgu mirkļu iemūžināšanu un satikšanās prieku. Pasākumā gaidāmi mākslinieciskie pārsteigumi un citas aktivitātes, savukārt pēc svinīgā pasākuma sekos neformālas sarunas, atceroties ne tikai aktīvo darbību pašpārvaldē, bet arī piedzīvotos mirkļus un notikumus studiju laikā. Salidojuma viesi tika aicināti arī uz dejām (groziņu vakars), kā arī izbaudīt sarūpēto svētku torti. 

LBTU Studējošo pašpārvalde (LBTU SP) ir universitātes studentus pārstāvoša organizācija, kas risina nozīmīgus jautājumus par akadēmisko, sociālo, kultūras un sporta dzīvi, pārstāv un aizstāv studentu viedokli un tiesības LBTU, Latvijas Studentu apvienībā, kā arī citās iestādēs un organizācijās nacionālā un starptautiskā līmenī, organizē pasākumus, gūst noderīgu pieredzi, pilnveido savas zināšanas un spējas, kā arī kopā ar citiem studentiem lieliski pavada laiku.

Noderīga informācija apmeklētājiem

Lai pieteiktu dalību pasākumā, lūgums reģistrēties e-pastā: lbtu.sp@gmail.com. Lai piedalītos pasākumā, salidojuma viesi aicināti veikt ziedojumu no 15 eiro pasākuma dienā pie ieejas. Par citām iespējām veikt ziedojumus vai kādos citos jautājumos aicinām sazināties e-pastā: lbtu.sp@gmail.com vai pa tālruni: 28386188.

Pievienots 19/03/2024