Pārlekt uz galveno saturu

HK "Zemgale/LBTU" izcīna uzvaru otrajā "Optibet" Baltijas līgas fināla spēlē

Attēla autors: No LLU arhīva

Jelgavas hokeja komanda "Zemgale/LBTU" uzbrucēja Ričarda Bernharda vārtu guvums palīdz komandai izcīnīt uzvaru otrajā "Optibet" Baltijas līgas fināla spēlē 1:0 (0:0; 1:0; 0:0) pret "Mogo/LSPA" un izlīdzina sērijas rezultātu – 1:1.

Otrajā fināla spēlē nevarēja piedalīties "Zemgale/LBTU" vadošais aizsargs Mārtiņš Porejs, kurš guva traumu un viņam sezona ir noslēgusies. Traumu guva arī pirmais vārtsargs Mariuss Bajaruns-Galejs, kuru uz laukuma aizvietoja Rihards Cimermanis.

Jelgavnieku aizsardzības līniju papildināja Edgars Adrians Kazaks un Daniils Andrejevs, kuri pēdējā laikā pārsvarā spēlēja "Zemgale Juniors" sastāvā.

Otrā spēle izskatījās jau pavisam savādāk nekā pirmā. Pārpildīta ar divcīņām un komanda spēlētāju prasmi nospēlēt bez kļūdām. "Pirmajā spēlē pieļāvām kļūdas un tas maksāja ar zaudētiem vārtiem. Šodien centāmies spēlēt bez kļūdām. Tās tomēr bija, bet ļoti labi tās laboja vārtsargs Rihards Cimermanis," tā kapteinis Gatis Gricinskis komentēja spēles gaitu.

Vienīgos vārtus spēlē otrajā trešdaļā guva uzbrucējs Ričards Bernhards, kurš pēc Artūra Homjakova piespēles ar trešo mēģinājumu ieraidīja ripu Linarda Feldberga vārtos – 1:0.

"Zemgale/LBTU" izlīdzināja fināla sērijas rezultātu 1:1 un gatavojās trešajai spēlei, kas 31. martā tiks aizvadīta izbraukumā "Mogo" ledus hallē.

Foto: Ruslans Antropovs

Pievienots 30/03/2024