Pārlekt uz galveno saturu

Noderīga informācija par Ēnu dienu un akciju "Vidusskolēns-studenta sekotājs"

4. aprīlī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē viesosies ap 300 skolēnu, kuri Junior Achievement Ēnu dienā ēnos mācībspēkus, pētniekus un darbiniekus un kuri piedalīsies akcijā "Vidusskolēns - studenta sekotājs".

Noderīga informācija visiem skolēniem, pirms dodaties pie mums ciemos:

1. Lai zinātu, kur un cikos tev ir jābūt, pārbaudi ziņas savā e-pastā (arī mēstules), ko norādīji reģistrējoties, vai telefonā. Mūsu studenti un mācībspēki ar tevi ir sazinājušies individuāli.

2. Universitātes ēkas izvietotas dažādās vietās Jelgavā, tāpēc pievērs uzmanību vietas adresei.

3. Tikšanās laiki var atšķirties. Ja Tavam draugam ir jābūt universitātē plkst. 8.30, tas nenozīmē, ka arī tev ir tāds pats tikšanās laiks. Par to tevi ir informējis darbinieks, kuru ēnosi, vai students, kuram sekosi.

4. Izvēlies laikapstākļiem piemērotu apģērbu, it īpaši, ja esi saņēmis informāciju, ka kādas aktivitātes notiks ārā. Diemžēl pavasaris mūs uz pāris dienām ir pametis un Jelgavā ir atgriezusies ziema.

5. Atceries, ka šajā dienā kļūsi par daļu no lielās LBTU saimes, tāpēc uz tevi attiecas visi iekšējās kārtības noteikumi. Seko kolēģu un studentu norādījumiem, lai pats būtu drošībā un arī citi justos labi.

Ja ir kādi jautājumi, droši sazinies ar mūsu foršajiem darbiniekiem vai studentiem!

Ja neizdodas ar viņiem sazināties, raksti informacija@lbtu.lv. 

Pievienots 03/04/2024