Pārlekt uz galveno saturu

Elektroniskā pieteikšanās pamatstudijām LLU, izmantojot e-pakalpojumu latvija.lv

Sākas
Beidzas

LLU piedāvā iegūt augstāko izglītību 26 pamatstudiju programmās un elektroniski pieteikšanās tām sāksies jau 13. jūlijā, izmantojot e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv/lv/Epakalpojumi/EP42/Apraksts. Tajā vienoto uzņemšanu pamatstudiju programmās kopā ar LLU īsteno vēl 11 augstskolas.

Klātienē apstiprināt pieteikumu un uzrādīt pamatstudiju reflektanti dokumentus varēs no 27. jūlija līdz 3. augustam, ierodoties vienā no vienotajā sistēmā iesaistīto augstskolu uzņemšanas kontaktpunktiem, tostarp arī LLU Jelgavas pilī (Lielā iela 2, Jelgava). Uzņemšanas kontaktpunkts būs atvērts katru darbadienu no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00, bet sestdienā no plkst. 10.00 līdz 13.00 Universitāte iesaka izvēlēties savai dzīvesvietai tuvāko kontaktpunktu.

Svarīgi zināt! Ja studētgribētājs vidējo izglītību ir ieguvis 2019. vai 2020. gadā un nav ieguvis kādas priekšrocības uzņemšanas konkursā (apliecinājums par iepriekš iegūtu valsts finansētu studiju vietu), dokumentu uzrādīšana klātienē nebūs nepieciešama. Savu elektroniski izveidoto pieteikumu viņš varēs apstiprināt pats.

Elektroniskā pieteikšanās portāla www.latvija.lv/studijas e-pakalpojumā "Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās" būs pieejama visās LLU īstenotajās pamatstudiju programmās.

 

Papildus iespējams sazināties arī ar universitātes uzņemšanas speciālistu pa tālruni 20227755 vai rakstot e-pastā ukom@llu.lv.

Pievienots 06/05/2020
Portāla administrators