Pārlekt uz galveno saturu

Noslēguma seminārs tiešsaistē "Perspektīvi risinājumi skābētu kāpostu ražošanas procesa blakusproduktu izmantošanai"

Sākas
Vieta
Zoom platformā

Darba kārtība:

9.45 – 10.00    Dalībnieku sagaidīšana ZOOM platformā

10.00 – 10.15  Vispārīga informācija par projekta īstenošanu, aktivitātēm un rezultātiem – Z. Krūma (LLU), R. Pērkons (Dimdiņi, Dimdiņi Agro)

10.15 – 10.35 Skābētu kāpostu sulas pulvera izejvielas un tehnoloģijas, ieguve un kvalitātes rādītāji – I. Līdums (Dimdiņi), L. Jansone (LLU)

10.35 – 10.55  Skābētu kāpostu sulas koncentrāts kā inovatīva izejviela pārtikā, ieguve un kvalitātes rādītāji – I. Līdums (Dimdiņi), L. Jansone (LLU)

10.55 – 11.10  Skābētu kāpostu sulas pulveris un koncentrāts kā izejviela gaļas produktu ražošanā – L. Žagare, N. Teicāns (Margret)

11.10 – 11.20  Skābētu kāpostu sulas pulveris un koncentrāti kā izejviela maizes ražošanā – I. Rinkus, R. Gaisiņa (Flora), L. Jansone (LLU)

11.20 – 11.50 Skābētu kāpostu sulas pulvera un koncentrāta izmantošana kosmētikā – Z. Grigale-Sorocina (Kinetics), M. Baklāns (Cosmetic Lab)

11.50 – 12.00  Kopsavilkums par projekta realizāciju un turpmākiem pētījuma virzieniem Z. Krūma (LLU), R. Pērkons (Dimdiņi, Dimdiņi Agro)

Seminārs norisināsies Zoom platformā un aicinām dalībniekus aizpildīt pieteikuma formu elektroniski, izmantojot šo saiti.

Projekta Nr.18-00-A01612-000020 "Bioloģisko un konvencionālo kāpostu ražošana un pārstrāde, izpētot un izstrādājot inovatīvas bezatlikuma tehnoloģijas skābētu kāpostu sulas pulvera iegūšanai un pielietošanai jaunu produktu radīšanā ar augstu pievienoto vērtība" noslēguma seminārs.

logologo

 

Pievienots 20/01/2022
Portāla administrators