Pārlekt uz galveno saturu

Starptautiskā vasaras skola “Latvian Food – from past to future”

Sākas
Beidzas

Mērķis: dalībnieki pētīs un izzinās Latvijas kulināro mantojumu un dalīsies ar zināšanām par jaunu un veselīgu desertu / kūku izstrādi, lai veicinātu latviešu tradicionālo ēdienu atpazīstamību pasaulē.

Darba kārtībā:

1. Iepazīt Latvijas kulinārā mantojuma vēsturi.

2. Iepazīt Latvijas tradicionālos ēdienus.

3. Apmeklēt tūrisma objektus un iepazīt Mājas kafejnīcu koncepciju kā latviešu tradicionālo ēdienu mantojuma popularizēšanas, saglabāšanas un tālāknodošanas aspektu.

4. Dalība praktiskās nodarbībās par uztura politikas jautājumiem vēsturiskā aspektā un jaunākajām atziņām uztura jautājumos.

5. Radošajās darbnīcās radīt jaunas idejas latviešu tradicionālajiem desertiem / kūkām.

6. Meistarklases ietvaros izstrādāt jaunu ideju prototipus.

7. Izstrādāt un prezentēt konceptuālu prototipu jaunam veselīgam desertam / kūkai, kas balstīta uz latviešu tradīcijām.

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties: luasummerschool@gmail.com

Aktuālā informācija par pasākumu pieejama, izmantojot šo saiti.

Pievienots 07/02/2023
Portāla administrators