Pārlekt uz galveno saturu

Iestājpārbaudījums akadēmiskā bakalaura studiju programmas "Ainavu arhitektūra un plānošana" reflektantiem

Sākas

Aizpildot / apstiprinot pieteikšanos studijām, būs pieejami iestājpārbaudījuma laiki.

Iestājpārbaudījumā jāzīmē klusās dabas uzstādījums, kas sastāv no ne vairāk kā 3 priekšmetiem. Zīmējums veicams ar parastajiem zīmuļiem uz A3 formāta papīra lapas. Molberti un papīrs tiks nodrošināti, bet var ņemt līdzi/izmantot arī savu papīru. Zīmuļus un dzēšgumiju vēlams ņemt līdzi.  Zīmējumā jāattēlo klusā daba ar uzkonstruētiem un izēnotiem diviem vai trim objektiem, kā arī jāattēlo uzstādījuma fons un krītošās ēnas. Darbs veicams 90 minūtēs. Vērtēšanas kritēriji - zīmējuma kompozicionālais izvietojums lapā, zīmējamo priekšmetu uzbūves izpratne un attēlošana zīmējumā, gaismu un ēnu attēlojums zīmējumā, perspektīvas efekta ievērošana zīmējuma uzbūvē un ēnošanā, zīmējuma grafiskais attēlojums.

  • attālināti/neklātienes konsultācija zīmēšanā 2023. gada 19. jūlijā no plkst. 9.00 - 12.00. Sazinoties personīgi ar docenti Ivetu Lāčaunieci, e-pasts: iveta.lacauniece@lbtu.lv, bez maksas.
  • iestājpārbaudījums zīmēšanā 2023. gada 27. jūlijā (aizpildot/apstiprinot pieteikšanos studijām būs pieejami pārbaudījuma laiki), Valdekas pils, Rīgas iela 22, Jelgava, bez maksas. Pirms iestājpārbaudījuma obligāti būs jāuzrāda personas apliecinošs dokuments (pase vai personas apliecība).
    Pievienots 13/07/2023
    Portāla administrators