Pārlekt uz galveno saturu

Pieteikšanās Jauno būvdarbu vadītāju, būvuzraugu un projektētāju skolai

Sākas
Beidzas

Ik gadu Meža un vides zinātņu fakultātē (MVZF) tiek organizēta Jauno būvdarbu vadītāju, būvuzraugu un projektētāju skola, kurā aicināti vidusskolēni un tehnikumu audzēkņi, kuri vēlas iepazīt Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti (LBTU) un savu nākotnes profesiju.

Nodarbības organizē Meža un vides zinātņu fakultātē būvniecības specialitātes mācībspēki un studenti. Tiem jauniešiem, kuri ir izlēmuši pēc vidusskolas vai tehnikuma absolvēšanas uzsākt studijas profesionālā bakalaura studiju programmā "Būvniecība" vai īsā cikla (1. līmeņa) profesionālā studiju programmā "Būvniecība", šī ir lieliska iespēja brīvā un nepiespiestā gaisotnē iepazīt studiju vidi, mācībspēkus un sagatavoties studijām. Taču tie, kuri vēl nav izlēmuši, kur studēt, skolas nodarbībās varēs pārliecināties par savu atbilstību izvēlētai profesijai. Dalība skolas nodarbībās ikvienam vidusskolēnam ir bez maksas.

Plānots, ka nodarbības norisināsies 2024. gada 6. aprīlī, 13. aprīlī un 20. aprīlī (sestdienās) no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 Meža un vides zinātņu fakultātē (MVZF) (Akadēmijas ielā 19, Jelgava). 

Jauno būvdarbu vadītāju, būvuzraugu un projektētāju skolas darba plāns pieejams, izmantojot šo saiti.

Darba plāna tēmas un nodarbību datumi var tikt precizēti.

Pieteikšanās Jauno būvdarbu vadītāju, būvuzraugu un projektētāju skolas nodarbībām, sazinoties ar tās vadītāju  skolas vadītāja: Sandru Gustu: tālruņa numurs: 29586012, e-pasts: sandra.gusta@lbtu.lv. 

Fotogrāfijā atspoguļots Jelgavas brīvdabas koncertzāles liekto līmēto siju segums (publicitātes foto: https://www.la.lv/koka-majas-zalai-dzivei). 

Pievienots 23/01/2024
Portāla administrators