Pārlekt uz galveno saturu

Pieteikšanās vebināram "Ūdens ir dzīvība"

Sākas
Beidzas

22. martā tiek atzīmēta Pasaules ūdens diena, kurā Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Meža un vides zinātņu fakultāte (LBTU MVZF) Jelgavā aicina vidusskolēnus, tehnikumu audzēkņus un skolotājus no plkst. 10.00  līdz plkst. 12.00 piedalīties izzinošā tiešsaistes vebinārā "Ūdens ir dzīvība".

Vebinārā "Ūdens ir dzīvība" kopīgi ar universitātes vides inženieriem no studiju programmas "Vides un ūdenssaimniecība" meklēsim atbildes uz jautājumiem "Kas dzīvo ūdenī?", "Kāds ir ūdens aprites cikls pilsētā?", "Kas liek ūdenim kustēties?", kā arī citiem.

12. klašu skolēni un pēdējā kursa tehnikumu audzēkņi, kuri piedalīsies Ūdens dienas viktorīnā un uzrādīs vislabākos rezultātus, iegūs tiesības studēt valsts finansētās studiju vietās profesionālā bakalaura studiju programmā "Vide un ūdenssaimniecība".

Interesenti aicināti pieteikties vebināram līdz 21. martam, lai saņemtu pieslēgšanās "Zoom" saiti (saite tiks nosūtīta 22. marta rītā norādītajā e-pasta adresē). Dati, kas tiks norādīti pieteikšanās formā, tiks izmantoti tikai saziņai par vebināra norisi. 

Detalizēta informācija par vebināru pieejama, izmantojot šo saiti.

Pievienots 07/03/2024
Portāla administrators