Pārlekt uz galveno saturu

Jaunu ekonomiski izdevīgāku ātrās pagatavošanas zivs veselmuskuļu produktu ar paaugstinātu uzturvērtību tehnoloģiju un receptūru izstrāde

ejzf
Projekta numurs
17-00-F01101-000003
Struktūrvienības kods
EJZF2
Sadarbības partneri

Biedrība "Progresīvo tehnoloģiju institūts"

Iestādes loma projektā
Projekta iesniedzējs
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta budžets

Kopējais finansējums 400 000 EUR, t.sk. publiskais finansējums 360 000 EUR (Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonds).

Vairāk informācijas par Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fondu pieejama Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē.

Projekta vadītājs
Arnis Mugurēvičs, Sandra Muižniece-Brasava, projekta administratīvais vadītājs Olga Dmitrijeva
Pielikums Izmērs
Projekta noslēguma atskaite 4.72 MB
Projekta iestāde
LLU
Pievienots 15/06/2018