Pārlekt uz galveno saturu

Septembrī turpinās uzņemšana LLU nepilna laika studijās

Līdz septembra beigām turpinās uzņemšana LLU nepilna laika bakalaura un maģistra studiju programmās, kurās vēl nav sākušās studijas.

Pieteikšanās studijām nav iespējama visās LLU īstenotajās studiju programmās, bet tikai tajās, kurās vēl nav sākušās lekcijas. Pēdējo iespēju, kas beidzas dažādās septembra dienās, aicināti izmantot studētgribētāji, kuri izlēmuši studēt pamatstudiju programmās “Mājas vide izglītībā” (līdz 12. septembrim), “Pārtikas produktu tehnoloģija” un “Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība” (līdz 19. septembrim), “Profesionālās izglītības skolotājs”, “Mežinženieris”, “Kokapstrāde” (līdz 26. septembrim), “Lauksaimniecība”, “Ekonomika”, “Komercdarbība un uzņēmuma vadība”, “Komerczinības”, "Zemes ierīcība un mērniecība" un “Būvniecība” (līdz 30. septembrim). Savukārt augstākā līmeņa studiju programmā “Darba aizsardzība un drošība” var pieteikties līdz 30. septembrim.

Pieteikšanās notiek fakultātēs, kuras īsteno minētās studiju programmas. Detalizēta informācija iegūstama raksta pielikumā.

Uzņemšana turpinās arī doktora studiju programmās vakantajās valsts finansētās studiju vietās un maksas studiju vietās. Par vakantajām studiju vietām lūgums interesēties LLU Studiju centrā (tālr. 63005703). Detalizēta informācija par pieteikšanos doktora studijās meklējama šeit

LLU – vieta, kur top veiksmīgas karjeras!

 

Pielikums Izmērs
Uzņemšana nepilna laika studijās 352.77 KB
Pievienots 29/09/2016