Pārlekt uz galveno saturu

Pieteikšanās akcijai "Vidusskolēns - studenta sekotājs"

Sākas
Beidzas
Vieta
LBTU fakultātēs

2024. gada 4. aprīlī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē (LBTU) Jelgavā norisināsies akcija "Vidusskolēns – studenta sekotājs", kā laikā ikvienam vidusskolēnam būs lieliska iespēja kļūt par sekotāju kādam LBTU studentam, lai klātienē iepazītos ar studiju vidi, mācībspēkiem, studentu dzīvi un piedalītos lekcijās, laboratorijas darbos, kā arī sajust studentijas "vēsmas". Tāpat aicinām arī universitātē studējošos pieteikties īstenotajā aktivitātē un palīdzēt jauniešiem izzināt izvēlēto LBTU studiju programmu.

Universitāte piedāvā kļūt par sekotāju kādā no piecām LBTU fakultātēm - Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas, Meža un vides zinātņu, Veterinārmedicīnas, Inženierzinātņu un informācijas tehnoloģiju, kā arī Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātēm, izvēloties sev interesējošo LBTU īstenoto studiju programmu

Pieteikšanās studiju programmām "Veterinārmedicīna" un "Ainavu arhitektūra un plānošana" vairs nenotiek. 

Pieteikšanās, lai kļūtu par studenta sekotāju, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski līdz 25. martam. Pēc anketas aizpildīšanas katram vidusskolēnam tiks piemeklēts atbilstošākais students, balstoties uz izvēlēto fakultāti un studiju programmu. Norādītie dati tiks izmantoti tikai saziņai par pasākuma norisi.

Tāpat aicinām mūsu aktīvos un atvērtos studējošos kļūt par akcijas dalībniekiem un līdz 25. martam pieteikties pasākumam, aizpildot pieteikuma formu.

Pievienots 06/03/2023
Portāla administrators