Pārlekt uz galveno saturu

Sākusies uzņemšana LLU pamatstudiju un maģistra programmās

Attēla autors: No LLU arhīva

No 3. līdz 10. jūlijam ikvienam ir iespēja pieteikties studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) Jelgavā, pretendējot uz kādu no studiju vietām visās pamatstudiju un maģistra studiju programmās. Lai gan elektroniskā reģistrēšanās pamatstudijām portālā www.latvija.lv/studijas  sākusies jau 25. jūnijā, klātienē Jelgavas pilī dokumentus var uzrādīt tikai norādītajos datumos. Tāpat šajā periodā varēs pieteikties arī maģistra studijām.

Pamatstudiju līmenī LLU atklājusi uzņemšanu 28 pamatstudiju programmās:

Kopumā LLU jaunajiem studētgribētājiem 2018./2019. studiju gadā piedāvā 760 valsts finansētās pamatstudiju vietas jeb “budžeta” vietas, un uz jebkuru no tām varēs pretendēt, aizpildot elektronisko pieteikumu vienotās uzņemšanas sistēmā www.latvija.lv/studijas un uzrādot izglītības dokumentus klātienē kādā no 12 augstskolām no 3. līdz 10. jūlijam. Turklāt konkursā tiek piedāvātas arī maksas studiju vietas.

Savukārt maģistra līmenī LLU piedāvā studijas 19 studiju programmās:

Maģistra studiju programmās  pieejamas 290 valsts finansētās studiju vietas, bet studētgribētājiem ir pieejamas arī maksas studiju vietas

Augstskolā ar 2018./2019. studiju gadu tiks īstenota kopīgā akadēmiskā maģistra studiju programma "Lauksaimniecības un pārtikas biznesa vadīšana / Agri-food Business Management", partneraugstskolas Aleksandra Stulginska universitāte (Lietuva) un Igaunijas Dzīvības zinātņu universitāte (Igaunija).

LLU absolventi, kuri nolēmuši turpināt studijas maģistrantūrā, pieteikties varēs elektroniski LLU IS, izmantojot savus pieejas datus.

Papildus informāciju par uzņemšanu lūgums meklēt LLU mājas lapā https://www.llu.lv/lv/studiju-iespejas. Ja rodas jautājumi par uzņemšanas procesu, studiju programmām vai elektronisko reģistrēšanos, uz tiem atbildēs LLU Studiju centra speciālistes pa tālr. 20227755 vai 63005703.

Tiekamies Jelgavā – vietā, kur top veiksmīgas karjeras!

Pievienots 02/07/2018